Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (1)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Το άρθρο αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις και θα αποστομώσει ορισμένους γελοίους bloggers προπαγανδιστές που το παίζουν ιστορικοί και... προφήτες γεγονότων! Τα είχαμε αναφέρει σ΄ άλλα άρθρα μας. Είναι αυτά που υποστηρίζουν ότι ο Βασιλεύς είναι δήθεν υποταγμένος στον Διεθνή Σιωνισμό και καταγωγή από εβραιομογγολικές φυλές(;;;)! Κατανοείτε επίπεδο και αυτό είναι απόρροια μη ύπαρξης επιχειρημάτων. Η ιστορία απέδειξε ότι οι Βασιλικές Οικογένειες Ελλάδος και Δανίας έχουν ελληνική καταγωγή δια του υιού του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου ΙΑ΄ και της Άννας Νοταρά,  του Ιωάννη Παλαιολόγου-Χριστιανού

* Έλληνες Βασιλείς και Εβραίοι εν Ελλάδι
Πολλά ΦΕΚ που αναγνωρίζουν, νομιμοποιούν ή δίνουν ορισμένα προνόμια στην εν Ελλάδι εβραϊκή κοινότητα είναι από την εποχή που η Ελλάς ήταν Βασιλευομένη Δημοκρατία. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι συγκεκριμένους Νόμους εκπονούσαν μέλη διαφόρων κυβερνήσεων που ήταν υποταγμένα στον Σιωνισμό και το παρακλάδι τους την μασονία. Π.χ. ο Ελευθέριος Βενιζέλος το 1920 απάλλαξε την από φόρους δια του ΦΕΚ 173/1920 ως "Νομικόν Πρόσωπον Ιδιωτικού Δικαίου". Ο αείμνηστος Αλέξανδρος Α΄ μπορούσε να αντισταθεί και να μην υπογράψει από την στιγμή που ήταν Βασιλεύς υπό επιτήρηση; Οι Βασιλείς πιέζονταν από ένα σιωνιστικό λόμπι όταν έβλεπαν πως δεν γίνεται η δουλειά τους.
Οι Βασιλείς πάντα διάβαζαν έναν Νόμο πριν τον υπογράψουν. Και πολλές φορές χρησιμοποίησαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της αναπομπής νομοσχεδίου. Οι Έλληνες Βασιλείς προτιμούσαν την μέση οδό για την διατήρησή τους στον θρόνο γιατί, αν μη τι άλλο, γνώριζαν ότι ο Σιωνισμός όλο και επεκτείνεται και είναι μία ανερχόμενη δύναμη κατάκτησης του πλανήτη. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συγκρούστηκαν με συμφέροντα και καταστάσεις που απειλούσαν την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Ελλάδος. Οι περιπτώσεις είναι πολλές. Ας αναφέρουμε κάποιες.
Ο Γεώργιος Α΄ γλίτωσε την Ελλάδα από βέβαιο αφανισμό, σχεδιασμένο από τους ξένους σιωνιστές πιστωτές μας, όταν σε επικοινωνία του με τον γυναικαδέλφο του Ρώσο Τσάρο τον πίεσε να αποτρέψει την προέλαση και είσοδο των Τούρκων στην Αθήνα. Και έτσι έληξε ο πόλεμος φορτώνοντας οι Μεγάλες Δυνάμεις Αγγλία και Γαλλία στην Ελλάδα πολεμική αποζημίωση. Μήπως είδατε τον Γεώργιο να τους λέει "μπείτε μέσα"; Το αντίθετο. Εμπόδισε τα σχέδια των Σιωνιστών για αφανισμό της χώρας μας.
Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος ΙΒ΄ ανυποχώρητα μεριμνούσε για τα συμφέροντα της χώρας και του λαού και όχι των ξένων (χρηματοδοτικών και άλλων) κέντρων εξουσίας. Αυτό διαφαίνεται καθαρά από την εθνική στάση που κράτησε ως Ανώτατος Άρχοντας αλλά κυρίως κατά τον εθνικό διχασμό που δημιούργησε κατά δήλωσή του στην Βουλή (17-12-1929) ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν έσυρε την Ελλάδα χωρίς εγγυημένα a priori ανταλλάγματα στην σύγκρουση αποικιοκρατών (Αγγλία, Γαλλία) και στρατοκρατών (Γερμανία) και έγινε ο στόχος του Σιωνισμού & των Μεγάλων Δυνάμεων που ήθελαν την Ελλάδα κλοτσοσκούφι. Και αυτοί ήταν εκείνοι που επέβαλλαν την Μικρασιατική καταστροφή για τα πετρέλαια στο Αιγαίο και την σμίκρυνση της Ελλάδος.
Ο Γεώργιος Β΄ έσωσε την Ελλάδα από τους κομμουνιστικές όνυχες των Δεκεμβριανών (όπως παραδέχεται και η Δ.Ι.Σ. του Γ.Ε.Σ) επιμένοντας να μην ορκιστεί ως Αντιβασιλέας ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός ο οποίος θα προέβαινε σε συνθηκολόγηση με το ΕΑΜ και δεν θα δημιουργείτο κράτος. Έτσι δημιουργήθηκε ένα ανάχωμα στις σιωνιστικές βλέψεις, στα αγγλικά σχέδια για αφανισμό του Ελληνισμού. Γι΄ αυτό και δεν άφηναν τον Γεώργιο να επιστρέψει στην Ελλάδα!
Ο Παύλος Α΄ αγωνίστηκε με την Βασίλισσα Φρειδερίκη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τον μη διασυρμό της χώρας στο σιδηρούν παραπέτασμα. Αυτό ήταν ανάχωμα, όπως είπαμε, στους Σιωνιστές και τους Άγγλους οι οποίοι είχαν σκοπό να συνεχιστεί ο συμμοριτοπόλεμος μέχρι το 1951-1952 ώστε να αφανίσουν τον Ελληνισμό!!! Ας σημειωθεί ως, ο Παύλος σαν αρχηγός των Προσκόπων επί Μεταξά απάλλαξε τον προσκοπισμό από την μασονική επιρροή!
Στα βήματα του πατέρα και ο Διάδοχος Κωνσταντίνος ΙΓ΄ ο οποίος και αυτός σαν Αρχηγός των Προσκόπων προσπάθησε να μείνει ανεπηρέαστος ο προσκοπισμός από  τον μασονικό δάκτυλο. Και τα κατάφερε. Το 1967 ο Σιωνιστικός δάκτυλος εν μέρει υποβοήθησε στην εγκαθίδρυση της 21ης Απριλίου και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος  επιχείρησε να την ανατρέψει γιατί δεν επέτρεπε στην χώρα του να αλωνίζουν ελεύθερα οι Ισραηλινοί πράκτορες της Mossad και η Ελλάς να γίνει ισραηλιτικό προτεκτοράτο. Εννοείται προς αποτροπή της βασιλικής πρωτοβουλίας έσπευσαν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες επειδή ο Κωνσταντίνος έδιωξε τον επιτετραμμένο τους στην Αθήνα Άνσουτς ως "persona non grata" (=ανεπιθύμητο πρόσωπο).
Όλα αυτά συν άλλοις πράγμασι και καταστάσεσι, δεν είναι μόνο αυτά, θα έκαναν ποτέ συμπαθή τον Ελληνικό Βασιλικό Οίκο στον Σιωνισμό και τα παρακλάδια του (μασονία, ναζισμός, οικουμενισμός, κομμουνισμός, φασισμός, καπιταλισμός, διαφόρους ανά τον κόσμο πολιτικούς κλπ). Τώρα καταλάβατε γιατί πολεμάται τόσα σφοδρά και λυσσαλέα ο Βασιλικός θεσμός; Επειδή οι πολιτικοί θέλουν να τρώνε χωρίς τον συνεχή έλεγχο και εποπτεία κάποιου (εν προκειμένω ο Βασιλιάς). Επειδή οι κομμουνιστές ηττήθηκαν χάρη στους Βασιλείς και τον Εθνικό Στρατό. Δεν προσφέρω κάλυψη στους Βασιλείς, η Ιστορία τα λέει! Η ιστορία των εγγράφων και των πειστηρίων. Γιατί η ιστορία γράφεται δυστυχώς στα παρασκήνια και όχι τόσο στο προσκήνιο.

* Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ & Εβραίοι
Ορισμένες απαντήσεις θα βρείτε στο άρθρο μου "21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΥΣ (1ο)". Όμως θα πρέπει να δώσουμε οριστική απάντηση στα άρθρα που πολεμούν και βυσσοδομούν κατά του Βασιλέως Κωνσταντίνου, διότι είναι αβάσιμα και προϊόν-απόρροια τυφλής προπαγάνδας και μισαλλοδοξιών. Και πως τυγχάνει συνήθως αυτά τα blogs που πολεμούν τον βασιλικό θεσμό και τους Βασιλείς, να πολεμούν και την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.
Ο Κωνσταντίνος, μετά την αποτυχημένη-προδομένη ενέργειά του, να φέρει την δημοκρατία στον τόπο, διέμεινε με την οικογένειά του στην Ρώμη ζητώντας πολιτικό άσυλο. Μέσω συνεντεύξεών του, επαφών με πολιτικούς, διανοούμενους του αντικαθεστωτικού φάσματος εξεδήλωνε την αντίθεσή του στην δικτατορία. Ποτέ όμως και για κανέναν λόγον δεν πλησίασε τον Σιωνισμό! Εν αντιθέσει εμμέσως στην Ελλάδα τον πολέμησε, γι΄ αυτό και εκθρονίστηκε και έχασε την βασιλεία 40 χρόνια τώρα!
Ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως υπήρξαν συζητήσεις στην χούντα του Ιωαννίδη περί αποκατάστασης της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στον τόπο μας και διενέργεια δημοψηφίσματος προς τούτο περί τα τέλη Σεπτεμβρίου 1974! Εάν επανερχόταν η Βασιλευομένη Δημοκρατία τότε (αρχές-μέσα 1974) δεν θα γινόταν ο Αττίλας. Θα ήταν αργά όμως τον Σεπτέμβριο 1974. Και όντως ήταν αργά...

Η συνέχεια στο Β΄ Μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου