Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ & Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

"Ή διατήρηση των παραδόσεων και της θρησκείας ή πολυπολιτισμική κοινωνία και αθεϊα" είχε πει ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος στις 12 Ιανουαρίου 2003 σε Σύνοδο των Μητροπολιτών της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Και να που σήμερα επιβεβαιώνεται. 
Σπάσε Έλληνα τα δεσμά.
Η αριστερή ψευτοκουλτούρα έπληξε Ορθοδοξία και Ελλάδα, έννοιες βαθύτατα αλληλένδετες και συνυφασμένες. Μας πέρασε την άποψη ότι αν πεις πως είσαι Ορθόδοξος, αν ψάλλεις τον Εθνικό Ύμνο είσαι μισαλλόδοξος-συντηρητικός, αν πεις πως το Ισλάμ και οι λαθρομετανάστες αποτελούν πληγή για την Ελλάδα που χρήζει άμεσης "θεραπείας", είσαι ρατσιστής. Κατακερμάτισε και έβαλε στον Έλληνα απέχθεια κατά της ιστορίας του και του πολιτισμού του, αποβλάκωσε ψυχικά και ηθικά την νεολαία, ξεχαρβάλωσε το εκπαιδευτικό σύστημα, έκανε τον Έλληνα κλειστό, υλιστή και τεμπέλη
Από το 1974 μέχρι το 1995, η αριστερά, το ΚΚΕ είχε το μονοπώλιο στα βιβλία. "Πήρες αριστερό βιβλίο, έγινες αυτόματα προοδευτικός" ακούστε νοσηρή αντίληψη η οποία έκανε τον Έλληνα ένα ον απαθές, ανενεργό, έναν προβατάνθρωπο, δηλαδή ότι του λένε κάνει. Ευτυχώς, εμφανίστηκε το Telecity του Γιώργου Καρατζαφέρη και έσπασε αυτό το "βιβλιοπωλιακό" μονοπώλιο της αριστεράς και εισήχθη επιτέλους το εθνικό βιβλίο, από το οποίο θα μάθεις τεκμηριωμένη ιστορία. Το εθνικό βιβλίο ξυπνά συνειδήσεις από τον λήθαργο της απάθειας. 
Που είναι ο Έλληνας του φιλότιμου, του χαμόγελου, της ανοικτής καρδιάς, της αλληλεγγύης, της φιλαλληλίας, της επαναστικότητας. Μετετράπη σε Έλληνα της κενοδοξίας, της ματαιοδοξίας, της απάθειας, του υλισμού, του ρουσφετιού, της τεμπελιάς.
Τι είναι επιτέλους πρόοδος. Οι ομοφυλόφιλοι, οι κτηνοβάτες. 100.000 Γερμανοί είναι κτηνοβάτες!!!! Ασελγούν πάνω στα ζώα τους και έχουν δημιουργήσει πορνείο κτηνοβασίας!!! Κοιτάξτε ποιος λαός μας κυβερνά και έχει το θράσος να μας καταγγέλλει ως κλέφτες, ως ληστές, ως τεμπέληδες!!! Αυτή είναι η πρόοδος συνέλληνες;!;!;!;
Είπες τι καλό το Ισλάμ έγινε προοδευτικός. Μίλησες για Ορθοδοξία και Ελλάδα γραφικός-φασίστας-συντηρητικός-μισαλλόδοξος. Έλληνες αποφασίστε.

Πως έφαγαν τον Μακαριστό Χριστόδουλο
Ο Μακαριστός Χριστόδουλος, τον οποίο έφαγαν, όπως αποκαλύπτει ο Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ρίχνοντας ενεργό ιώδιο στο ποτό του (!!!) (εξ ου και ο ανίατος καρκίνος), είχε μιλήσει για την κατάσταση στην οποία θα ερχόταν η χώρα μας. Σε πολυπολιτισμική κοινωνία μας οδηγούν τα εγχώρια τσιράκια των σιωνιστών. Τα έλεγε ο Χριστόδουλος, γι΄ αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ο άνθρωπος δυστυχώς. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Επίλογος
Η αριστερά ψευτοκουλτούρα έκανε καλά την δουλειά και δυστυχώς η νεολαία ούσα επιρρεπής επηρεάζεται. Ο Μακαριστός μας προειδοποιούσε αλλά η Αριστερά το ΠαΣοΚ, τα εγχώρια σιωνιστόδουλα μεγαλοκάναλα είχαν πέσει πάνω του. Εκατομμύρια ο Αρχιεπίσκοπος στο εξωτερικό και άλλες τέτοιες βλακείες για να τον αποδυναμώσουν και να τον ρίξουν στα μάτια των ανθρώπων.
ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ & ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου