Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ; ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ!

Όσοι θέλετε την αποκατάσταση του Ελληνοκεντρικού πολιτεύματος της Βασιλευομένης Δημοκρατίας ψηφίστε εδώ: Πολιτεύματα - Galop.gr.

Διαβάστε, μάθετε ή θυμηθείτε τα πλεονεκτήματα που έχει η Βασιλευομένη Δημοκρατία τα οποία δεν έχει κανένα αβασίλευτο ή δικτατορικό καθεστώς:

Ο βασιλικός θεσμός συμβάλλει:
α) στην διακράτηση της εθνικής συνοχής και ενότητας, 
β) στον περιορισμό της πολιτικής ασυδοσίας,
γ) στην πολιτειακή σταθερότητα,
δ) στην διασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Δημοκρατίας, της προσωπικής ελευθερίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων,
ε) στην διατήρηση των παραδόσεων και των αξιών του Έθνους καθώς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς,
στ) στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας,
ζ) στην ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων,
η) στην άσκηση της διεθνούς διπλωματίας και της εθνικής εξωτερικής πολιτικής &
θ) στον περιορισμό της σιωνιστικής επιρροής.

Αποτελέσματα αυτών των πλεονεκτημάτων της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας που δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να έχει Αβασίλευτο καθεστώς-απόδειξη τα αβασίλευτα πολιτεύματα εν Ευρώπη και ίδιως εν Ελλάδι αφού γι΄ αυτήν μιλάμε-είναι:
* εξύψωση του ηθικού των Ελλήνων και των Ελληνίδων, χαλιναγώγηση των πολιτικών, παραμονή χρημάτων στα δημόσια ταμεία, οικονομική ανάταση και ανάπτυξη, πολιτική ευρυθμία. Η χώρα, όταν έχεις ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, γίνεται σεβαστή απ΄ όλους, εχθρούς και φίλους. Ωστόσο σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζει και η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής. Δημιουργούνται βάσεις οράματος και σκοπού για την νεολαία και μέσα σε πλαίσια ελευθερίας, η οποία ελευθερία συνεπάγεται με την ευθύνη και την επαγρύπνηση, ο πολίτης δημιουργεί και οικοδομεί την προσωπικότητα του. Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Δείτε εδώ περισσότερα και σημαντικά: Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου