Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΚΗΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΔΙΑΛΟΓΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ.

Μάρτυρες ενός τραγελαφικού επεισοδίου στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων.
Όλα άρχισαν όταν ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος έλαβε τον λόγο, χαρακτήρισε «σούπα» το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και σε μία αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας τον Mr. Alexis. 
Ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης, βουλευτής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τέως Αναπληρωτής Υπουργός στην κυβέρνηση Ζολώτα (είχε λάβει αυτός τα πρώτα μέτρα λιτότητας στην μεταπολίτευση), αντέδρασε χαρακτηρίζοντας ως "υβριστικούς" τους χαρακτηρισμούς που εκστόμισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. 
Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο έλεγχος χάθηκε. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έκανε χρήση χυδαίων φράσεων, όπως «είστε ξευτιλισμένοι», «χειροκροτήστε γίδια» και άλλες αναλόγου περιεχομένου.
Πρώτη φορά έγινε χρήση από τον προεδρεύοντα της Βουλής κατ’ αρχάς του άρθρου 79 και εν συνεχεία του άρθρου 80 του Κανονισμού, δια των οποίων ο Γ. Δραγασάκης απέβαλε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής έχοντας προηγουμένως ζητήσει την έλευση στην Ολομέλεια του φρουράρχου του Κοινοβουλίου.
Ο Χρήστος Παππάς, πρόεδρος της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής, έκανε νεύμα αποχώρησης από την αίθουσα της Ολομελείας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά την αποχώρηση ακούστηκε τρεις φορές η φράση «Χάιλ Χίτλερ».
Από το blog "Madata.gr" αποσπάσματα διαλόγου:
Προεδρεύων Ιωάννης Δραγασάκης: Μπορείτε να σταματήσετε;
Χρήστος Παππάς: Εμείς θα φύγουμε
Δραγασάκης: Έτσι μπράβο! Κύριε Παππά, είναι μία καλή πρωτοβουλία. Φύγετε για να μη σας διώξω με έναν άλλο τρόπο, αφού δεν σέβεστε τον Κανονισμό.
Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Είστε ξεφτίλες! Καλή συγκυβέρνηση! Αυτό αποδεικνύει πόσο ξεφτίλες είστε!
Γιώργος Πάντζας: Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις: Χάιλ Χίτλερ!
Κατά την αποχώρησή του ο Π. Ηλιόπουλος είπε: «Νούμερα! Εμείς θα παλέψουμε για το εθνικό τόξο!» 

Σχόλιο
Αποδεικνύεται ποιος είναι ο τρόπος και η πολιτική της Χρυσής Αυγής και ο φόβος του ΣυΡιζΑ για την διαφορετική άποψη.  Ο κ. Δραγασάκης δεν άντεξε να ακούσει τα αποτελέσματα του ρατσιστικού εις βάρος των Ελλήνων νόμου που φέρνει η κυβέρνηση. Δεν άντεξε να ακούσει πως ο Τσίπρας ετοιμάζεται για πρωθυπουργός. Το ΣυΡιζΑ προήλθε από παρθενογένεση και είναι άσπιλο και αμόλυντο; Τι νομίζει ότι έτσι περιφρουρεί την "δημοκρατία"; Και κατ΄ αρχάς πια δημοκρατία. Την ανύπαρκτη εδώ και 40 χρόνια; 
Δεν υποστηρίζουμε για κανέναν λόγο την Χρυσή Αυγή αλλά πρέπει να λέγονται και αλήθειες. Τον κ. Δραγασάκη τον πείραξαν τα λόγια, όχι οι πράξεις που έκανε και αυτός πρώτος πριν από 24 χρόνια. Που πήρε τα πρώτα μέτρα λιτότητος στην Ελλάδα. Η μνήμη μας να μην είναι επιλεκτική. Θυμόμαστε και τι έκανε και ο ΣυΡιζΑ και τα μέλη του!
Τα συστημικά ΜΜΕ με τον πόλεμο που κάνουν στην Χρυσή Αυγή την ενισχύουν. Σιωνιστική μέθοδος. Ο κόσμος γνωρίζοντας την βρωμιά των ΜΜΕ βλέποντάς τα να επιτίθενται σ΄ έναν πολιτικό φορέα το παίρνει από διαφορετική οπτική γωνία. Σκέφτονται όταν οι λωποδύτες βρίζουν κάποιους άλλους τότε αυτοί οι άλλοι είναι καθαροί και κόντρα στο σύστημα.
Όμως η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό-νεοπαγανιστικό κόμμα με άρωμα εθνικισμού. Ενισχύοντάς την ενισχύεις τα άκρα και τα άκρα θα φέρουν την Ελλάδα σε εμφύλιο. Το ίδιο ισχύει και για το ΚΚΕ και για το ΣυΡιζΑ. Γρηγορείτε.

Δείτε το βίντεο:

ΑΙΣΧΟΣ στη ΒΟΥΛΗ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου