Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Γράφει ένας εκ των διαχειριστών του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Σήμερα, η Βουλή δεν είναι παρά από ένα θέατρο παραλόγου. Το σπίτι του Βασιλιά Όθωνα Α΄ που έπειτα έγινε "Ναός της Δημοκρατίας", σήμερα έγινε τροφείο κλεφτών, πλυντήριο λωποδυτών. Όλοι οι κίναιδοι, με την ψήφο του Ελληνικού λαού, βρήκαν στέγη εκεί. Σήμερα βρίσκονται κόμματα που είναι αποτέλεσμα της αγανάκτησης του Ελληνικού λαού, βέβαια με την δόση νοθείας που γίνεται πάντα σε εκλογικές αναμετρήσεις. Αποτελείται από κόμματα που λεηλάτησαν και λεηλατούν οικονομικά την Ελλάδα, απεμπολούν ιερά εθνικά εδάφη που ξεχαρβάλωσαν κοινωνικά-ηθικά-θεσμικά την Ελλάδα (ΠαΣοΚ-ΝΔ), που αποχαυνώνουν την νεολαία, την απομακρύνουν από τις ηθικές αξίες προσκολλώντας την σε υλιστικά ανούσια πρότυπα, που κάνουν πλύση εγκεφάλου στον Έλληνα ιστορικά και καταδυναστεύουν τον συνδικαλισμό, τα ΜΜΕ και την παιδεία (ΚΚΕ-ΣυΡιζΑ-ΔημΑρ), που ο αρχηγός του είναι παιδί της CIA και τακτικός θαμώνας στην Αμερικανική πρεσβεία (ΑνΕλ) και που οδηγεί σε βία και έκρυθμες καταστάσεις ενισχυμένη άνωθεν έχοντας ως ιδεολογία τον παγανισμό και την σύζευξη εθνικισμού-ναζισμού (Χρυσή Αυγή). Σέβομαι την ψήφο του Ελληνικού λαού, αλλά αν έτσι εκδήλωσε την αγανάκτηση προτείνοντας ταυτόχρονα και κάποια σοβαρή πρόταση για το μέλλον τότε... η Ελλάδα σε λιγότερο από μία δεκαετία δεν υπάρχει. 
ΠροεπισκόπησηΗ επόμενη Βουλή, θαρρώ, είναι Αναθεωρητική. Δηλαδή θα αναθεωρήσει ορισμένα άρθρα του Συντάγματος. Πρέπει να μπουν στην Βουλή κόμματα με πατριωτικό, ορθόδοξο φρόνημα για να δει ο τόπος προκοπή. 
Θα αναρωτηθείτε πολλοί γιατί θεωρείς ένα πατριωτικό κόμμα το ΛαΟΣ. Ο Καρατζαφέρης μετάνοιωσε για ορισμένες κινήσεις. Κατάλαβε την εξουσιολαγνεία του και ότι ήταν πιόνι των σιωνιστικών κέντρων. Επέστρεψε έτσι όπως ξεκίνησε το 2000. Ας συνεχίσει έτσι και ας μην προδώσει τους Έλληνες και τις Ελληνίδες οι οποίες αποφάσισαν ή ξαναποφάσισαν να τον υποστηρίξουν. Οι δύο φίλοι μου συνδιαχειριστές αυτού του blog, παίρνουν σαφείς αποστάσεις από το ΛαΟΣ και πιστεύουν πως ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν άλλαξε. Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να μπει στην επόμενη Βουλή. 
Το ΑΡΤ είναι ένα κανάλι αποκαλύψεων. Αισθάνεσαι διαφορετικά παρακολουθώντας το. Το προτιμώ. Τι να δω; Τα σιωνιστικά Mega, Ant1, Alpha, Star ή τα βυθισμένα στην αριστεροκουλτούρα κρατικά ΜΜΕ;
Εγώ στηρίζω την Εθνική Ελπίδα. Γιατί η ιδεολογία της είναι εθνική μακριά από τα παρωχημένα διλήμματα αριστεράς-δεξιάς-κέντρου. Διότι οικοδομείται ένα νέο πλαίσιο πολιτικής, η οποία πολιτική κατά τον Μέγα Βασίλειο είναι αρετή. Και ο τελευταίος λόγος είναι επειδή θέλω η χώρα μου να έχει Άρχοντα που θα εγγυάται την ελευθερία και τα δικαιώματα μου, τα σύνορα της χώρας μου και να προασπίζει την Πίστη μου. Που δεν θα στηρίζεται από κόμματα. Έναν Βασιλέα!
Εγώ καλώ τους Έλληνες πολίτες που δεν θέλουν την Βασιλεία από δικούς τους προσωπικούς ή ιδεολογικούς λόγους να στηρίξουν Κοινωνία, Χριστιανοδημοκρατικό Κίνημα και ΛαΟΣ. Δεν γίνεται ο καραμανλικός να ψηφίζει αυτό το μόρφωμα Πολιτικής Άνοιξης που έκανε την Νέα Δημοκρατία ο Σαμαράς. Αυτός πρέπει να ψηφίσει το κόμμα του κ. Νικολόπουλου.
Από την άλλη καλώ ΟΛΟΥΣ τους Βασιλοφρόνες να συσπειρωθούν στην νέα εθνική προσπάθεια για ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ που ονομάζεται "Εθνική Ελπίδα" για να απεμπλοκεί επιτέλους αυτός ο δύσμοιρος τόπος από τα μνημόνια και να πάρει τον δρόμο της ανόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου