Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΖΙΧΑΝΤ

Γράφει από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

"Το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο υποτιμά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ενισχύει τον ήδη υφιστάμενο ρατσισμό κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την χώρα, αυξάνει την εγκληματικότητα και φέρνει ανισότητα στις κοινωνικές τάξεις και οι μηνύσεις εναντίον των άλλων θα έχουν δούναι και λαβείν." Με αυτές τις φράσεις ξεκινώ το άρθρο μου για το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο. Φράσεις από τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης της Εθνικής Ελπίδας που μέσα σε τρεις σειρές τα είπε όλα. 
Οι ελληνόψυχοι Πειραιώς Σεραφείμ & Αμβρόσιος Καλαβρύτων
Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι η πρώτη αφορμή για συγκρούσεις στο εσωτερικό της τρικομματικής κυβέρνησης. Το νομοσχέδιο αυτό αν γίνει νόμος θα ενισχύσει τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Και δεν το λέμε επειδή φοβόμαστε την Χρυσή Αυγή, αλλά επειδή τα ΜΜΕ της κάνουν την τιμή και την αναδεικνύουν έστω και κατηγορώντας την (γιατί αυτό ανταποκρίνεται αντίστροφα στον κόσμο). Λέει ο κόσμος: "εσείς είστε μεγαλοκάναλα της σαπίλας και της διαφθοράς, βρίζοντας την Χρυσή Αυγή, βρίζετε ένα καλό στοιχείο για την κοινωνία μας που θα φέρει την κάθαρση σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο". Δεν είναι όμως έτσι. Θα ενισχυθούν τα άκρα (ΚΚΕ-Χρυσή Αυγή-ΣυΡιζΑ), θα μας οδηγήσουν σε εμφύλια διαμάχη και έτσι θα έρθουν οι ξένοι και θα μας τα πάρουν όλα. Τότε θα καταλάβετε ποια ήταν αυτά τα κόμματα και θα με θυμηθείτε. Οι προδότες, οι παγανιστές, οι ισοπεδωτές αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι λαθρομετανάστες ανέρχονται στους 1.970.000 και ίσως έχουν ξεπεράσει σήμερα τα 2.000.000!!! Δηλαδή αποτελούν το 20% του πληθυσμού της χώρας!!! Τοκ καταλαβαίνετε; Το αντιλαμβάνεστε;
- Γιατί όμως οι λαθρομετανάστες αντιδρούν τόσο βίαια μέσα σ΄ ένα ξένο γι΄ αυτούς κράτος;
- Γιατί τους δώσαμε την εντύπωση ότι η Ελλάδα ήταν άνομο κράτος, στο οποίο κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ο ΘΕΟΣ μας έδωσε ελευθερία αλλά μας έδωσε και λογική την οποία σήμερα δεν χρησιμοποιούμε. Αλλά το κυριότερο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που ήρθαν απ΄ τις χώρες της Ανατολής έχουν ανατραφεί τελείως διαφορετικά. Δηλαδή, ο βιασμός είναι στο Πακιστάν καθημερινό φαινόμενο. Στην Ελλάδα έχουμε άλλη νοοτροπία. Την νοοτροπία αυτή την φέρνουν και στην χώρα μας.
Κάποιοι λαθρομετανάστες θεωρούν την Ελλάδα δίοδο για την είσοδό τους στην Ευρώπη και κάποιοι χρηματοδοτούνται δια του Ελληνικού κράτους (π.χ. με τον νόμο Καστανίδη) από την Δύση για εποικισμό στην χώρα μας. Και δεν είναι ούτε σχήμα λόγου, ούτε ρατσιστικό, ούτε ψεύδος. Είναι αλήθεια, είναι πραγματικότης.
Η Εκκλησία είναι μία πολυπληθής κοινωνία προσώπων με ελευθερία και αγάπη. Ως Ορθόδοξοι Έλληνες αγαπούμε ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους. Δεν τους ξεχωρίζουμε από το χρώμα, την φυλή, την θρησκεία, την γλώσσα. Όλοι είναι παιδιά του Ίδιου ΘΕΟΥ. Δίνεις ένα ποτήρι νερό, μία κουβέρτα στον συνάνθρωπό σου σαν είναι ο αδελφός σου, ο πατέρας ή ο γιος σου. Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε μία νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται.
Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία. Είναι φανατισμός, κοινωνικοπολιτικοθρησκευτική άποψη. Διαμορφώνεται το σύγχρονο Τζιχάντ, εξισλαμισμός της Ευρώπης δια πυρός και σιδήρου. Πρόκειται όχι για "Αραβική Άνοιξη" αλλά για "Χριστιανικό Χειμώνα". Αυτό θα γίνει και στην Ελλάδα αν δεν πάρουμε γρήγορα τα μέτρα μας. Αυτό που λέει η Εθνική Ελπίδα: "επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών στις πατρίδες τους".
Στις 27 Μαΐου 2013 οι φανατικοί ισλαμιστές έκαναν μία γιορτή, τι στο καλό ήταν τέλος πάντων, όπου ευχαρίστησαν μεταξύ άλλων το ΣυΡιζΑ και το ΚΚΕ, επειδή τους συμπαραστέκονται παντού και πάντα. Είδατε που αυτά τα κόμματα είναι εμετικά λαθρόλαγνα και θα είναι μια ζωή προδότες όπως το παραδέχονται και οι ίδιοι εξάλλου (Ελεύθερος Τύπος 6/1/1925) δια στόματος Κοδράτου. Μία λεπτομέρεια, όλοι ήταν άνδρες. Καμία γυναίκα. Που θα βγάζουν τις ορέξεις τους; Στις κόρες μας, στις γυναίκες μας;;;
27 Μαΐου 2013 με αφετηρία την Αθήνα ξεκινά τον σύγχρονο τζιχάντ. Ετοιμάστε να δείτε κεφάλια Ορθοδόξων Ελλήνων να σφάζονται, κοπέλες να ατιμάζονται, περιουσίες να λεηλατούνται. Είμαστε ακόμα στην αρχή...
Ας αντισταθούμε όσο είναι νωρίς γιατί η Ελλάδα χάνεται και σε λιγότερο από 90 χρόνια Ελληνικό Έθνος δεν θα υπάρχει! 
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου