Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ ΜΑΣΟΝΟΣ

Βγαίνει δημόσια ο πρώην σώγαμπρος στο Καστρί και μας λέει για το κόμμα της δραχμής. Ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος με τον τίτλο «Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων».
laos-ilouminatiΟ κ. Κατσανέβας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παντρευτεί την κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου, Σοφία, περιγράφει τις κύριες αρχές της πολιτικής κίνησης που δημιούργησε μαζί με άλλα 214 ιδρυτικά μέλη σε πέντε άξονες που είναι: ανατροπή του Μνημονίου, επιστροφή στη δραχμή, αυτοδύναμη ανάπτυξη, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
Μάλιστα. Να σε στηρίξουμε ρε Θόδωρε. Να βάλουμε τα στήθια μας μπροστά για να ελευθερωθεί η πατρίδα από τους Νενέκους. Αλλά...
Ανάμεσα στα στελέχη που είδαμε είναι και ο κ.Νικόλαος Λάος. Ποιος είναι ο κ.Λάος; Όπως αυτοτιτλοφορείται ο ίδιος πρόκειται για τον Διευθυντή του LLI και Μέγας Διδάσκαλος της Βασιλικής Τέχνης του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων. Επικεφαλής των Ιλουμινάτι στη χώρα.
Τι να στηρίξουμε ρε Θόδωρε; Τους Μασόνους και τους σκοταδιστές, όπως τους αποκαλούν; Από τους Ρότσιλντ στους 'σκοταδιστές;'.
Πηγή: www.makeleio.gr 

Σχόλιο
Πάντα ένας μασόνος θα παρεισφρύσει. Η Εθνική Ελπίδα έκανε την υποχρέωσή της απέναντι στις αξίες και την συνείδησή της. Εκκαθάρισε το κόμμα από τους μασόνους και προχωρεί δυναμικότερα. Η είδηση αυτή πρέπει να ακουστεί για το νέο κόμμα Κατσανέβα για να ξέρει ο κόσμος τι στηρίζει και τι θα ψηφίσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου