Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ

Ήταν φυσικό το άρθρο ενός από τους τρεις μας που είμεθα συνδιαχειριστές σ΄ αυτό τον ιστότοπο, το "...Εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων..." θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των μασόνων οι οποίοι φρόντισαν δια των υποχειρίων τους: των δωδεκαθεϊστών να εμφυτεύσουν στα μυαλά των αμφιταλαντευόντων και καχυποπτευόντων απέναντι στην Ορθοδοξία τον σπόρο της ανυπαρξίας του Τριαδικού ΘΕΟΥ, την μετονομασία του σε Γιαχβέ και τον συνδυασμό του με τους Εβραίους και το μίσος που έχει κατά των Ελλήνων. 
Δεν μας λέτε. Το ότι η ΠΑΝΑΓΙΑ σκεπάζει το Έθνος μας και τον καθένα μας προσωπικά είναι ψέμα; Το ότι εμφανίστηκε στους στρατιώτες μας το 1940 και τους γλίτωσε δια της συμβουλής-προτροπής της από βέβαιο θάνατο (!!!) είναι και αυτό ψέμα; "Μακάριοι εἶναι ἐκεῖνοι ποὺ δὲν μὲ εἶδαν καὶ ὅμως πίστεψαν" "Μακάριοι οἱ μὴ ἰδόντες καὶ πιστεύσαντες" λέει ο ΧΡΙΣΤΟΣ στον Απόστολο Θωμά στο κατά Ιωάννην Ιερό Ευαγγέλιο.
Όμως εδώ οι αντιδράσεις ανεγράφησαν με ένα σχόλιο. Κατόπιν αποφάσεώς μας το διεγράψαμε, αλλά το εκθέτουμε εδώ απείραχτο να το διαβάσετε και να δώσουμε την απάντηση στον άνθρωπο αυτό και εσείς κρίνετε και αποφασίστε.

Σχόλιο-Τι λέει:
"Η μόνη προπαγάνδα που βλέπω είναι η προπαγάνδα που κάνει ο ιουδαιοχριστιανισμός για να παραμείνει στην εξουσία...ίδια ρίζα έχετε όλοι απλά είστε διαφορετικά κλαδιά του ίδιου ψευτοδέντρου.Σε πολλά κείμενα αναφέρεται η λέξη Έλληνας με άσχημο τρόπο,δεν χρειάζονται δικαιολογίες ότι όπου γράφουν τα κείμενα την λέξη Έλληνας ισούται με ειδωλολάτρης,αυτή η δικαιολογία πρέπει να σταματήσει.
Κάτι ακόμα και εσείς(οι χριστιανοί,εβραίοι κλπ) ειδωλολάτρες θεωρείστε για να μην πω και εικονολάτρες!!!!!!"

Απάντηση του γράψαντος το άρθρο
Κατ΄ αρχάς δεν υπάρχει η λέξη Ιουδαιοχριστιανισμός. Υπάρχει Χριστιανισμός. Υπάρχει Εκκλησία. Εκκλησία είναι ο ίδιος ο ΧΡΙΣΤΟΣ όπου προσφέρεται το Σώμα και το Αίμα Του για την δική μας σωτηρία και "εις ανάμνησιν αυτού που ζήτησε ο Κύριος στο Μυστικό Δείπνο". Εκκλησία είμαστε εμείς. Την αποτελούμε όλοι οι βαπτισμένοι στο όνομα του Κυρίου μας, λαϊκοί και κληρικοί. Υπάρχει δε και ο Ελληνοχριστιανισμός. Η Ορθοδοξία συμπλήρωσε τον Ελληνισμό και ο Ελληνισμός έδωσε στοιχεία, όρους, ανέδειξε πατέρες, διδασκάλους που κήρυξαν το οικουμενικό μήνυμα του ΧΡΙΣΤΟΥ, το μήνυμα του "Αγαπάτε αλλήλους" σ΄ όλη την οικουμένη. Γιατί Ελλάδα χωρίς Ορθοδοξία και Ορθοδοξία χωρίς Ελλάδα δεν μπορούν να ζήσουν. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι ο αναπνευστήρας, ο ζωοδότης της Ελλάδος. Είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν οι δωδεκαθεϊστές.
Ο εν Τριάδι ΘΕΟΣ θέλει όλοι οι άνθρωποι να σωθούν. (Το λέω αυτό διότι είναι απόρροια της αντίληψης ότι ο Χριστιανισμός βασίζεται στους Εβραίους). Όχι μόνο οι Εβραίοι, όχι μόνο οι Έλληνες, όχι μόνο οι Πακιστανοί. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι! Ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, φυλής, εθνικότητος. ΟΛΟΙ.
Ψευτόδεντρο η Εκκλησία δεν είναι. Αλλά εσείς που στηρίζετε την ιδεολογία, τις ιδεοληψίες σας και τα αμπελοφιλοσοφήματά σε ανοησίες του κάθε προπαγανδιστή. Και αντί να γίνεις κήρυκας-φορέας της αγάπης, της ουσιαστικής ελευθερίας, έβγαλες ένα συμπέρασμα για την πίστη μας με την υβριστική χρήση της λέξεως "Έλληνας". Και είναι ανοησία μου που δεν έγραψα στο κείμενο μου ότι η λέξη "Έλλην", "Ελλάς" δεν είχε τόσο διαδεδομένη έννοια και σημασία που να ενσαρκώνει αυτό που εμείς ξέρουμε σήμερα "Ελληνικό Έθνος". Οι "Έλληνες" ήταν "περιορισμένοι" στην περιοχή της Θεσσαλίας και το όνομα που επικρατούσε για το Έθνος μας ήταν η λέξη "Γραικός". Γραικός από τον 8ο αιώνα π.Χ. ενώ, Έλλην από τον 7ο αιώνα π.Χ.
Δυστυχώς για μας τους Έλληνες, είναι προσβλητικό η υβριστική χρήση της λέξεως που δηλώνει την φυλή και τον πολιτισμό μας: "Έλλην". Δυστυχώς, οι Εβραίοι την χρησιμοποιούν έτσι με την έννοια του "ειδωλολάτρη". Και δεν είναι μόνο η συμπεριφορά του Αντιόχου του Α΄ απέναντι σ΄ αυτή την φυλή. Είναι και η υπεροψία, η ζήλια των Εβραίων που δεν μπορούσαν, ούτε μπορούν να φθάσουν τους Έλληνες σε επιτεύγματα. Η ανυπακοή τους στον ευεργέτη τους ΘΕΟ, η άσωτη ζωή τους είναι αυτά που έχουν μείνει στην ιστορία τους. Ούτε συγγράμματα, ούτε πολιτισμός.
Δεν είμαστε Εβραίοι και ειδωλολάτρες. Είμαστε Ορθόδοξοι Έλληνες. Την ειδωλολατρία την έχετε στο τσεπάκι. Φαίνεται μόνο και από τα λόγια σας. Η Ορθοδοξία δίνει βάση στην ηθική υπόσταση του ανθρώπου (αρχές, αξίες, ιδανικά) και όχι στην ύλη χωρίς όμως να μην ενδιαφέρεται και γι΄ αυτήν (π.χ. τροφή όχι για πάχυνση, νερό όχι για ξόδεμα). 
Ότι δεν έχει μέσα του τον ΘΕΟ, είναι καταδικασμένο σε αποτυχία! Είδατε τον καπιταλισμό, είδατε τον μαρξισμό και όλα τα ιδεολογήματά τους είτε είναι δεξιά, είτε αριστερά, είτε κέντρο. Έτσι καταδικασμένοι είστε και εσείς εκτός αν μετανοήσετε. Αλλάξετε τρόπο σκέψης δηλαδή και έρθετε στον δρόμο της φιλοπονίας. Έτσι θα γνωρίσουμε τον ΘΕΟ. Τον βλέπουμε καθημερινά από τα δημιουργήματά του: το δέντρο, το λουλούδι, την πεταλούδα, το νερό, την λίμνη και την κορωνίδα της δημιουργίας του: τον άνθρωπο. Ο ΘΕΟΣ είναι παντού, αρκεί να τον ανακαλύψουμε εμείς γι΄ αυτό μας έπλασε κατ΄ εικόνα του δηλαδή έχοντας μυαλό και ελευθερία. Και είναι κρίμα που δεν τα εκμεταλλεύεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου