Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ

Τον τελευταίο μήνα στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μία απίστευτη βλακεία για την οποία η Εθνική Ελπίδα πήρε θέση εξ αρχής και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


"Στο blog "Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως" κατηγόρησαν το κόμμα της Εθνικής Ελπίδας ως "Ιδού και ο... «λαγός» τού υπό εκκόλαψιν «Βυζαντινού» κόμματος (με τους Μαρκεζίνηδες, Μπακογιάννες, Φραγκοφραγκούληδες, Μιχαλολιάκους, και λοιπούς συγγενείς τής επερχομένης Τουρκο - ισραηλινής κατοχής υπό την Αγγλική «εποπτεία»)" τοποθετώντας τον ιστότοπό μας για πληροφορίες. 

Η αβάσιμη ανάρτηση του προαναφερόμενου ιστότοπου αναφέρει πως ο Πρίγκιπας Νικόλαος θα γίνει Πρόεδρος της εκκολαπτόμενης Ελληνοτουρκικής Συνομοσπονδίας, ο Sir κ. Βασίλειος Μαρκεζίνης Πρόεδρος Δημοκρατίας και άλλες ανοησίες. 
Η "Εθνική Ελπίδα" είναι δημιούργημα, μετά από πρωτοβουλία  βιοπαλαιστών Ορθοδόξων Ελλήνων Βασιλοφρόνων. Δεν εμπλέκονται ούτε "Πρίγκιπες, Sirs, Επίτιμοι Αντιστράτηγοι, «Αυτοκράτειρες» κλπ" για τα οποία μας κατηγορούν. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος και κανένα άλλο μέλος της Βασιλικής μας Οικογενείας. Δεν έχουμε σχέση με τον νεοναζισμό, ούτε τον νεοφιλελευθερισμό. ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ: το σύνθημα μας!
Ζητούμε από το blog "Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως" να άρει την επίμαχη ανάρτηση για το κόμμα μας. Δεν είμαστε λαγός κανενός και Βυζαντινό κόμμα. Είμαστε "κόμμα Βασιλοφρόνων". Καλό θα είναι να ενημερωνόμαστε, να ερευνούμε όλες τις πλευρές και να μετά να καταλήγουμε σε συμπέρασμα. 
Η Εθνική Ελπίδα καμία σχέση έχει με τους προδότες, και κρατήστε όλοι την λέξη αυτή ΠΡΟΔΟΤΕΣ, που έφεραν την Πατρίδα μας εδώ και τον Ελληνικό λαό στην ανέχεια, την πείνα και τις αυτοκτονίες!!! Δεν μας διατάζει κανένας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε διαταγές πράγμα που κάνει τον αγώνα μας δύσκολο και συνάμα πιο προκλητικό. Εκεί την πάτησε και ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄. Επειδή δεν πήρε διαταγές. Επειδή δεν έσκυψε το κεφάλι τους Αμερικανούς το 1965. Επειδή δεν δέχθηκε τον-προαποφασισμένο από το 1971-διαμελισμό της Κύπρου. Επειδή ήταν, είναι και ΘΑ παραμείνει ένας ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. 
Ζητούμε την άρση του επίμαχου σημείου για το κόμμα μας. Δεχθήκαμε τρομερό πόλεμο από την ίδρυση του κόμματος μας μέχρι σήμερα!
Εκ του γραφείου τύπου"


Σχόλιο
Διαφάνεια. Προκαλούμε τον οποιονδήποτε που έχει στοιχεία ότι η Εθνική Ελπίδα είναι κόμμα-πρόδρομος για την ελληνοτουρκική συνομοσπονδία να τα καταθέσει και να μην λέει βλακείες. Όσα blogs υποστηρίζουν αυτό το αίσχος και άλλα συναφή Γλύξμπουργκ, Κοκός κλπ ΠΟΛΕΜΟΥΝ την Ορθοδοξία και ονειρεύονται τα δώδεκα είδωλα! Πίσω από τους δωδεκαθειστές κρύβονται οι μασώνοι και πίσω από τους μασόνους οι Σιωνιστές. Οι Σιωνιστές λένε αφού δεν πετυχαίνω τον σκοπό μου φιμώνοντάς το κόμμα μας στα ΜΜΕ και κατηγορώντας το στο διαδίκτυο θα ακολουθήσω την άλλη τακτική. Θα το παρουσιάσω ως κόμμα του σιωνισμού ώστε να αποδυναμωθεί. Εμείς όμως δεν υποκύπτουμε στο ψέμα και συνεχίζουμε τον αγώνα μας.
ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΙΛΕΣ & ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

Blogs: e-rodios.blogspot.com,.
          esxatianasxesi.blogspot.com.
          neaitanos.blogspot.com.
          aorata-gegonota.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου