Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Κάρολος Παπούλιας. Αρχηγός του Ελληνικού Κράτους από τις 12 Μαρτίου του 2005. Αρχηγός ενός κράτους, μίας φυλής, ενός Έθνους που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στην οικουμένη, που εγκολπώθηκε το πανανθρώπινο μήνυμα του ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο κ. Παπούλιας αξίζει να αρχηγεύει αυτού του Έθνους που φέρει τόση ένδοξη ιστορία;
Ο θεσμός της Αβασίλευτης Δημοκρατίας στην χώρα μας έχει συνδεθεί με τις πιο μαύρες σελίδες στην σύγχρονη εθνική μας ιστορία. Οι μνήμες είναι νωπές και ζούμε σήμερα στον εφιάλτη της Β΄ Αβασίλευτης (κακώς Γ΄) Δημοκρατίας. Ενός πολιτεύματος που δεν βασίζεται στην ενότητα και την βούληση του λαού αλλά εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων και ισχυρών. Ενός θεσμού που με νοθεία και καπρίτσιο κάποιου άλλου εγκαθιδρύθηκε στην Ελλάδα.
Οι άπλετες υπογραφές του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας και η μη χρήση του δικαιώματος της αναπομπής νομοσχεδίου είναι τα εγκλήματα που έχει διαπράξει ο κ. Παπούλιας εις βάρος ενός ολοκλήρου Έθνους! Με τι καρδιά υπέγραψε τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα, τα πολυνομοσχέδια και όλους αυτούς τους αντισυνταγματικούς νόμους που οδηγούν τους Έλληνες σε πενία, εξαθλίωση μέχρι και αυτοκτονίες! Που κάνουν τους φτωχούς εξαθλιωμένους. Που διογκώνουν την μαύρη τρύπα της οικονομίας και το παρεμπόριο και που διαλύουν κάθε παραγωγική διαδικασία.
Μνημονεύουμε και την "προφητεία" της κ. Μπενάκη που τον έλεγε ότι η Πατρίδα θα υποστεί "μεταβολές" και αυτός την είπε "Ευχαριστώ" για την εκλογή του ως "Πρόεδρος Δημοκρατίας", αντί να πει: "Επί των ημερών η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει και θα παραμείνει αυτό που είναι". Όμως αποδείχθηκε πιόνι των μεγάλων όπως κάθε φορέας και θεσμός Αβασίλευτου καθεστώτος.
Όμως αξίζει να εξετάσουμε πρώτα την καταγωγή, την πολιτική διαδρομή, την οικογένεια και τα οικονομικά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καταγωγή Παπούλια
Οι ρίζες του ανάγονται στον τουρκοαλβανικής καταγωγής Ταχίρ Παπούλια, αρχηγό αρβανιτικής μισελληνικής συμμορίας. Αυτός τον Μάιο του 1823 συνεπλάκη με ομάδα Σουλιωτών υπό τον Μάρκο Μπότσαρη ο οποίος τον συνέλαβε μαζί με 400 τουρκαλβανούς, οδηγήθηκαν στο Σούλι και καλλιεργούσαν την γη. Οι απόγονοι του κατέφυγαν στην Κόρινθο και έπειτα στην Ήπειρο.
Πατέρας του Καρόλου Παπούλια ήταν ο στρατιωτικός Γρηγόριος Παπούλιας.
Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στη "Δημοκρατία", τον Αύγουστο του 1995 αναφέρει ότι: «Ο Κάρολος Παπούλιας έχει καθαρή αλβανική καταγωγή και το όνομα του παππού του ήταν Σουλεϊμάν/ Sulejman και ανήκε στην ισλαμική θρησκεία από το χωριό Voshtina». Αυτό δήλωσε ο εξέχων αρβανίτης Αριστείδης Κόλας.

Πολιτική διαδρομή Κ. Παπούλια
Το 1974 εντάχθηκε στο ΠαΣοΚ και εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής Ιωαννίνων για 27 χρόνια (1977-2004). Στην πρώτη κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου διορίστηκε Υφυπουργός Εξωτερικών, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1984, για να αναβαθμιστεί στη συνέχεια σε Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών. Την περίοδο 1985-1989 διετέλεσε Υπουργός Εξωτερικών, ενώ στην οικουμενική Κυβέρνηση Ζολώτα 1989-1990 διετέλεσε Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών επανήλθε το 1993, για να παραμείνει μέχρι το 1996 και την παραίτηση της Κυβέρνησης Παπανδρέου ενόψει της εκλογής Σημίτη στο αξίωμα του Πρωθυπουργού, ο οποίος τον αντικατέστησε με τον Θεόδωρο Πάγκαλο.
Έργα και ημέρες του Κ. Παπούλια κατά την διάρκεια της υπουργίας του:
α) Υπέγραψε αυτός ως Υπουργός Εξωτερικών την λήξη του εμπάργκο το 1995 για τα Σκόπια,
β) Υπέγραψε το 1987 την μονομερή άρση του εμπολέμου με την Αλβανία, υπό την συνοδεία συνθημάτων: "Παπούλια, Προδότη, Αλβανέ",
γ) Το 1988 υπέγραψε με τον Τούρκο Γιλμάζ να ΜΗ επεκταθεί η θάλασσά μας από τα 6 στα 12 μίλια,
δ) Υπέγραψε να μη καθορισθεί ΠΟΤΕ η ΑΟΖ,

ε) Ακύρωσε την κυριότητα όλου του Αιγαίου,
στ) Ακύρωσε τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923".

ζ) Δάνεισε τον Ανδρέα Παπανδρέου για την κατασκευή του κατά τον Γιαννόπουλο "κωλόσπιτου" στην Μιμή. Φυσικά τα υπόλοιπα και χρωστούμενα τα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.

Οικογένεια Παπούλια
Ο σημερινός Πρόεδρος είναι παντρεμένος με την Μαρία Πάνου και έχει 3 κόρες. Η μία κόρη του Παπούλια είναι παντρεμένη με μουσουλμάνο (εννοείται άλλαξε πίστη ή μπορεί να μην έχει βαπτιστεί καν) και οι εγγονές του έχουν ονόματα όπως Αϊσέ, Λεϊλά κλπ.

Οικονομικά Παπούλια
Σήμερα παίρνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον προυπολογισμό του 2013:
1.190.000 ευρώ ως “βασικό μισθό
* 653.000 ευρώ ως προεδρική χορηγία, βουλευτικές αποζημιώσεις, κλπ…
* 280.000 ευρώ ως “χορηγία Προέδρου της Δημοκρατίας
* 93.000 ευρώ ως “έξοδα παραστάσεως
* 31.000 ευρώ ως…“οικογενειακή παροχή
* 14.000 ευρώ ως “επίδομα θέσης ευθύνης
* 3.000 ευρώ ως “επίδομα χρόνου υπηρεσίας
Σύνολο: 2.264.000  ευρώ!!!!, δηλαδή 315 λιγότεροι απολυμένοι των 600 ευρώ!!!

Ο τελευταίος Πρόεδρος της Δημοκρατίας λοιπόν!!! Γιατί ο Έλληνας ξύπνησε. Μεταστρέφεται-ορθώς-στην Βασιλεία, θεσμό που θα του στοιχίζει λιγότερα, θα βασίζεται στην άποψή του, θα τηρεί το Σύνταγμα, θα προστατεύει την Ορθοδοξία και το Έθνος και θα του παράγει έργο και πολιτική σταθερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου