Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΥΣ (3ο)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τολμούμε να ερευνούμε θέματα που πολλούς αρέσει να μην αναφέρονται, αλλά χρέος μας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, της τεκμηριωμένης με στοιχεία. Ερευνούμε το θέμα: 21 Απριλίου-Σιωνισμός-Βασιλεύς. Τι σχέση είχε η 21η Απριλίου με τον σιωνιστικό κατεστημένο. Τι σχέση είχε ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος με την 21η Απριλίου και αν είχε με το σιωνιστικό δάκτυλο. Ποια η ιδιοσυγκρασία-ψυχοσύνθεση των Συνταγματαρχών και του Βασιλιά. Αυτά είναι πολύ βασικά για την έρευνα μας.
- Ποιοι οι σκοποί της 21ης Απριλίου;
- Ποιοι Κρύβονταν πίσω από την 21η; 

Γ΄ ΜΕΡΟΣ 

Παπαδόπουλος-καρτέλ-σιωνιστές-Αμερικανοί.
Ο Παπαδόπουλος άδραξε την ευκαιρία κατάληψης της εξουσίας με ότι αυτό συνεπάγετο. Θα υπάκουγε στους εντολοδότες του και ταυτόχρονα θα ξεκινούσε και το σχέδιο του "ανάπλασης της Ελλάδος". 
Θυμηθείτε τι ήθελαν τα καρτέλ δια του "Σχεδίου Προσέγγιση": κατάργηση Βασιλείας. Εγένετο 1 Ιουνίου 1973.
Οι σιωνιστές: Εξασφάλιση των απαραιτήτων εναερίων και θαλασσίων δρόμων ανεφοδιασμού από την Αμερική, των εφεδρικών βάσεων για τα Ισραηλινά αεροσκάφη (σε περίπτωση που αυτά δεν κατόρθωναν να διασπάσουν τον κλοιό των πυραύλων Σάμ και των Μίγκ, για να προσγειωθούν σε Ισραηλινά αεροδρόμια) καθώς και της ανεμπόδιστης λειτουργίας των Αμερικανικών βάσεων στη Νέα Μάκρη της Αττικής και του Ηρακλείου Κρήτης. Εγένετο μέσα Ιουνίου 1967.
Οι Αμερικανοί: επέκταση και ελεύθερη χρήση των βάσεων τους στην χώρα μας, απόκτηση ετεροδικίας και εγκατάσταση πυραύλων μέσω βεληνεκούς στην Βόρεια Ελλάδα. Οι Αμερικανοί ήταν οι μόνοι χαμένοι. Τίποτα δεν τους έκανε το απριλιανό καθεστώς επειδή ακριβώς δεν ήταν αμερικανοκίνητο. 
Ο Παπαδόπουλος βλέποντας την κατάσταση ξεκίνησε αρχές του 1966 μόνος με Μακαρέζο και είπε ότι πετύχουμε. Μετά τον πλησίασαν NSA & DIA. Τέλη του 1966 έρχεται και ο Παττακός. Αρχές του 1967 ο Παπαδόπουλος εγκαταλείπεται από τους Αμερικανούς και η όλη προετοιμασία του κινήματος περνά στον σιωνιστικό έλεγχο. 

Μοσέ Νταγιάν και 21η Απριλίου
Μοσέ Νταγιάν
Συνεχίζει ο Ιωάννης Φουράκης: "Ο Μοσέ Νταγιάν, ο Ισραηλινός στρατηγός, ήταν στην Αθήνα το διάστημα από τις 20 έως τις 24 Απριλίου 1967, με πρόσχημα την επίσκεψη στην κόρη του, Γιαέλ Νταγιάν που εργαζόταν σαν βοηθός σκηνοθέτη με τον Μιχάλη Κακογιάννη, για το γύρισμα της ταινίας "Τα ψάρια βγήκαν στη στεριά". Ο πραγματικός λόγος ήταν πως ήθελε να επιβλέψει από κοντά την επιβολή Δικτατορίας στην Ελλάδα το 1967. [...] Ανάμεσα όμως στα πρωτοπαλλίκαρα των συνταγματαρχών υπήρχαν άνθρωποι του Μοσέ Νταγιάν. Ο Δημήτρης Ιωαννίδης ήταν όργανο των σιωνιστών, μέσω του άντρα της αδελφής του, του Γιατρού Αλαζράκη που είχε την κλινική «Κυανούς Σταυρός», στην πλατεία Μαβίλη. Ο Αλαζράκης ήταν πράκτορας της Μωσάντ από την εποχή που βρισκόταν στο Βελγικό Κονγκό.
Άλλοι άνθρωποι του Μωσέ Νταγιάν ήταν ο Μακαρέζος, που είχε κάνει ένα πολυήμερο ταξίδι στο Ισραήλ λίγες εβδομάδες πρίν τον Απρίλιο του 67 γιά μετεκπαίδευση, ο Ρουφογάλης, ο Ασλανίδης καί άλλοι σε λιγώτερο σημαντικά πόστα. Ο Νταγιάν έχει τακτική συνεργασία με το «Ελληνικό Σιωνιστικό Συμβούλιο», με τον σταθμάρχη του «Παγκόσμιου Ιουδαικού πρακτορείου» Μιμίκο Φόρτη, με την «Μεγάλη Τεκτονική στοά της Ελλάδος» στην οδό Αχαρνών καί Σουρμελή, καί με τον πραγματικό ηγέτη της χούντας που δεν ήταν ο Παπαδόπουλος αλλά απόστρατος στρατηγός με καριέρα στις μυστικές υπηρεσίες που έμενε στου Παπάγου. Ο Παττακός είχε ενδοιασμούς καθώς 2 αξιωματικοί, ο στρατηγός Ανδρέας Βαρδουλάκης καί ο ταξίαρχος Πανουργιάς του είχαν εκμυστηρευτεί, χωρίς να γνωρίζουν την ανάμειξη του, τις υποψίες τους γιά ενδεχόμενο πραξικόπημα από τον Παπαδόπουλο. Ο Νταγιάν για την επιτυχία του πραξικοπήματος έβαλε σε ενέργεια τους μηχανισμούς του Παγκόσμιου σιωνιστικού κέντρου καί του Παγκόσμιου μασωνικού Αρχηγείου.
Έτσι στα τέλη Φεβρουαρίου καταφθάνει στην Αθήνα ο μέγας πρόεδρος της στοάς «Μπένεν Μπέριθ» William A. Wexlel, ένας από τους σοφούς του παγκόσμιου σιωνισμού καί ουσιαστικός αρχηγός του παγκόσμιου μασωνισμού. Αυτός αφού πρώτα συνεργάστηκε με τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος Ι. Λόβιγγερ, τον σταθμάρχη του «Ιουδαικού Πρακτορείου» Μιμίκο Φόρτη, και τον ηγέτη της «Μεγάλης τεκτονικής στοάς» Χ. Μπεραχά συναντιέται, στις 26 ή 27 Φεβρουαρίου 1967, με τον «μεγάλο διδάσκαλο» των ελλήνων μασώνων Αλ. Τζατζόπουλο καί του θέτουν το ζήτημα του πρώην «αδελφού» Παττακού. Τήν ίδια μέρα, ο Τζατζόπουλος ενημερώνει τον «σεβάσμιο» της στοάς «Σπυρίδωνος Νάγου» Δημ. Μπακόπουλο, καί του αναθέτει να πείσει τον Παττακό να βάλει στην άκρη τους ενδοιασμούς του. Από έκθεση που υπογράφει ο Τζατζόπουλος πρός τον απευθύνεται στον λόρδο Rathereedan της μεγάλης στοάς της Αγγλίας φαίνεται ότι ο Πατακός κλήθηκε καί πείσθηκε ... «για την αναγκαιότητα, να αποβάλλει τους ενδοιασμούς του, γιά να συμμετέχει ένθερμα με τους άλλους αδελφούς και να φέρουν σε αίσιο πέρας το έργο που τους ανέθεσε η Μεγάλη Στοά...» Το πρωί της 20ης Απριλίου 1967, ο Αγγελής βγήκε από την αίθουσα συνεδριάσεων του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου καί τηλεφώνησε σε απόστρατο στρατηγό στο συνοικισμό Παπάγου, στο σπίτι του οποίου ήταν εκείνη την ώρα ο Νταγιάν.
Πριν την έναρξη του κινήματος (βράδυ 20ης προς 21η Απριλίου), Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος πηγαίνουν στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, προστάτιδος του Πυροβολικού, στο Χαιδάρι και προσεύχονται για την επιτυχία του κινήματος. Έπειτα ο Παττακός, με την πλήρη κάλυψη του "Σχεδίου Προμηθεύς", βγάζει τα τανκς στους δρόμους της Αθήνας...
Λίγες ώρες πρίν τα ξημερώματα της 20ης Απριλίου 1967, στο αμερικανικό αεροδρόμιο του Ελληνικού έχουν προσγειωθεί 2 μεγάλα μεταγωγικά αεροπλάνα με 200 εκπαιδευμένους Ισραηλινούς κομμάντος. Οι Ισραηλινοί αυτοί κομμάντος, τη νύκτα της 20ης Απριλίου, χωρισμένοι σε ομάδες έχουν άλλοι με πολιτικά και άλλοι με στολές ελλήνων στρατιωτών, τοποθετηθεί στα κυριώτερα νευραλγικά σημεία της Αθήνας – όπως στον λόφο Αρδηττού και στο Ζάπειο, έτοιμοι γιά δράση. Δεν χρειάστηκαν όμως. Έτσι με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν, έφυγαν αργά το βράδυ της 21ης Απριλίου. Το γεγονός αυτό είναι απόλυτα εξακριβωμένο καί γνωστό, τουλάχιστον στον κ. Ιωάννη Φουράκη από το 1970. Αναφορά στο περιστατικό κάνει και ο Γιώργος Καράγιωρος στο πολύκροτο βιβλίο του «Από τον ΙΔΕΑ στη χούντα» στη σελ 97.

Πόλεμος έξι ημερών-Ελλάδα-Σιωνιστική συνωμοσία για απόσπαση της Κρήτης από την Ελλάδα

Στις 5 Ιουνίου του 1967, όταν ξέσπασε ο νέος αραβοισραηλινός πόλεμος, «ο πόλεμος των έξι ημερών», όπως ονομάστηκε, το Ισραήλ μετέβαλλε την Ελλάδα, απροκάλυπτα και εμφανώς σε Ισραηλινό προτεκτοράτο της μορφής του 18ου αιώνα. Δίχως να ζητήσει, ούτε τυπικά την συγκατάθεση της χούντας, χρησιμοποίησε ανεξέλεγκτα και εντατικά ΟΛΑ σχεδόν τα ελληνικά λιμάνια και αεροδρόμια, σαν ενδιάμεσους σταθμούς ανεφοδιασμού από τους Αμερικανούς και τους Γερμανούς. Τα αεροδρόμια Ελευσίνας, Άραξου, Ρόδου και Κρήτης, έγιναν βάσεις εξορμήσεως των βομβαρδιστικών του εναντίον της Αιγύπτου και της Συρίας. Η συμβολή στην τότε Ισραηλινή νίκη, των ελληνικών αεροδρομίων ήταν πολύ σημαντική. Η ολοκληρωτική όμως αυτή νίκη, οφείλεται κυρίως στις επί του ελληνικού εδάφους αμερικανικές βάσεις. Από τις βάσεις αυτές, δηλαδή της Νέας Μάκρης Αττικής και του Ηρακλείου Κρήτης, οι Αμερικανοί και Ισραηλινοί αποπροσανατόλισαν τους πυραύλους Σαμ-2, τύφλωσαν τα Ραντάρ και βραχυκύκλωσαν τις ραδιοτηλεπικοινωνίες των αεροπλάνων Μιγκ, που χρησιμοποίησε η Αίγυπτος, με αποτέλεσμα να αχρηστευθεί τόσο το επιθετικό όσο και το αμυντικό σύστημα της, όπως και της Συρίας που ήταν στηριγμένο στα όπλα αυτά.
Ταυτόχρονο με τον σχεδιασμό για την 21 Απριλίου οι σιωνιστές εβαλαν σε εφαρμογή ένα σχέδιο γιά την οργανώση αντιδικτατορικού κινήματος στην Κρήτη, 5 μέρες αργότερα, στις 26 Απριλίου 1967 μέσω του οποίου η Κρήτη θα ζητούσε την απόσπαση της από την Ελλάδα για να πάει κατευθείαν στα νύχια των σιωνιστών. Ευτυχώς παρέμβαση των συριακών μυστικών υπηρεσιών απέτρεψε την συνομωσία. 

Πηγές
* blog Ελλάς-Ορθοδοξία, 
* Κων/νου Μπαρμπή: Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται, Κωνσταντίνος και 13η Δεκεμβρίου 1967, Τσακάλια και ύαινες της Ελληνικής πολιτικής, 
* Γ. Καράγιωργου: Από τον Ιδέα στην χούντα, 
* Σ. Λιναρδάτου: Από τον εμφύλιο στην χούντα, 
* Ι. Φουράκη: Σιωνιστικές συνομωσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου