Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ-ΒΑΣΙΛΕΥΣ (2ο)

Γράφει ένας από τους διαχειριστές του "Δημοκρατικού Εθνικού Ρεύματος".

Τολμούμε να ερευνούμε θέματα που πολλούς αρέσει να μην αναφέρονται, αλλά χρέος μας είναι η αποκάλυψη της αλήθειας, της τεκμηριωμένης με στοιχεία. Ερευνούμε το θέμα: 21 Απριλίου-Σιωνισμός-Βασιλεύς. Τι σχέση είχε η 21η Απριλίου με τον σιωνιστικό κατεστημένο. Τι σχέση είχε ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος με την 21η Απριλίου και αν είχε με το σιωνιστικό δάκτυλο. Ποια η ιδιοσυγκρασία-ψυχοσύνθεση των Συνταγματαρχών και του Βασιλιά. Αυτά είναι πολύ βασικά για την έρευνα μας.
- Ποιοι οι σκοποί της 21ης Απριλίου;
- Ποιοι Κρύβονταν πίσω από την 21η;

Β΄ ΜΕΡΟΣ 

Ιδιοσυγκρασία-ψυχοσύνθεση-πράξεις (κατά το 1967) Βασιλέως Κωνσταντίνου
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος έζησε σ΄ ένα περιβάλλον αρχών. Δημοκρατικότητα, θρησκευτική ευλάβεια, φιλοπατρία, ήθος, σεβασμός ήταν οι παρακαταθήκες των γονέων του Βασιλέως Παύλου Α΄ και Βασίλισσας Φρειδερίκης. Όσοι τον γνώρισαν από κοντά μιλούν για έναν φιλότιμο, ανοικτό άνθρωπο με αλτρουιστικό πνεύμα και ανείπωτο πάθος για την Πατρίδα του την Ελλάδα.
Κατά την διάρκεια της τριετούς και κάτι βασιλείας παρέμεινε πιστός στον όρκο του. Ωστόσο, παρά το νεαρόν της ηλικίας του επέδειξε σωφροσύνη και πολιτική ωριμότητα βάζοντας πάνω απ΄ όλους το Σύνταγμα και τους Νόμους. Η εντιμότητα αυτή του Κωνσταντίνου ήταν το κίνητρο των Σιωνιστών για την εκθρόνισή του. Αν υποτασσόταν στον Σιωνισμό σήμερα θα ήταν ακόμα Βασιλιάς!
Οι κομμουνιστές όμως, πιστά όργανα του Σιωνισμού, τον κατηγορούν για ανωριμότητα, απειρία, ανευθυνότητα. Λένε για το ανύπαρκτο α΄ κοινοβουλευτικό πραξικόπημα του Ιουλίου 1965 και για το ετοιμαζόμενο β΄ στρατιωτικό πραξικόπημα το 1967. Παραμύθια της χαλιμάς...
Ο Ανδρέας Παπανδρέου αποτελούσε κίνδυνο για την Ελλάδα, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την ύπαρξη του θρόνου στην χώρα. Έτσι, σκέφτηκε πολιτική-συνταγματική εκτροπή αν ο Ανδρέας επιχειρούσε κατάλυση του Συντάγματος και της νομιμότητας. Εξάλλου η αναρχία θα άρχιζε από τις 23 Απριλίου 1967 με την έλευση του Γεωργίου Παπανδρέου στην Θεσ/νίκη.
Άρα ο Κωνσταντίνος θα παρέβαινε το Σύνταγμα, για να σώσει Ελλάδα-Σύνταγμα-Στρατό-Θρόνο! Όμως ήθελε το ΟΚ από τις ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ του είπαν ότι προτιμούν να το κάνει "δια της κοινοβουλευτικής οδού". Δηλαδή σαν να του λένε: Σκάψε το λάκκο σου, πέσε μέσα σ΄ αυτόν και μετά σιγά μη σε βοηθήσουμε., προσπάθησε να βγεις και αν βγεις γράψε μας! Αυτό σκέφτηκε και ο Τζόνσον τον Νοέμβριο του 1967 όταν τον επισκέφθηκε ο Κωνσταντίνος και του πρότεινε ηθική συμπαράσταση και όχι στρατιωτική βοήθεια για το ετοιμαζόμενο αντικίνημά του. Συμπεριφέρθηκε ευνοϊκά απέναντι στην ΕΡΕ κάνοντάς την υπηρεσιακή κυβέρνηση τον Απρίλιο του 1967.

Ιδιοσυγκρασία-ψυχοσύνθεση-πράξεις των Συνταγματαρχών
Οι Παπαδόπουλος-Παττακός-Μακαρέζος νόμιζαν πως με την ενέργειά τους έκαναν καλό στην Πατρίδα. Ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε το από εφηβικής ηλικίας σχέδιο του να γίνει κυβερνήτης αυτής της χώρας.

Γεώργιος Χ. Παπαδόπουλος
Ο Παπαδόπουλος είχε από νεαρής ηλικίας τάσεις φιλοδοξίας για να καταλάβει την εξουσία επ΄ ωφελεία της Πατρίδας. Η οικογένεια του Παπαδόπουλου ήταν αυστηρή τρομερά και... παπανδρεϊκή. Ο πατέρας του ήταν δάσκαλος στο χωριό του Ελαιοχώρι Αχαΐας.
Ο Παπαδόπουλος ήταν ένας πειθαρχημένος, φιλόπατρις άνθρωπος. Είχε εξαιρετική ευφυΐα και μπορεί να στήσει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας ένα σχέδιο. Με την ενέργειά τους την 21η Απριλίου 1967 νόμιζαν πως έκαναν καλό στην Πατρίδα. Εξάλλου 9 χρόνια πολεμούσε για την Ελλάδα. Στο ελληνοϊταλικό και ελληνογερμανικό πόλεμο, στην αντίσταση κατά την κατοχή και στον συμμοριτοπόλεμο. Είχε επηρεαστεί σοβαρά από το καθεστώς Μεταξά. Ο νεαρός τότε αξιωματικός γνώριζε τις παθογένειες του Ελληνικού κράτους, την αδικία που υπήρχαν και ήθελε να βελτιώσει τις φτωχές τάξεις του λαού και να διορθώσει αυτά τα προβλήματα. Γι΄ αυτό και το καθεστώς που εγκαθίδρυσε δεν ήταν μόνιμο αλλά παρενθετικό. Ο ίδιος καταγόταν από μία αγροτική οικογένεια και γνώριζε πολύ καλά το βιοτικό επίπεδο, τις δυσκολίες και τα προβλήματα των αγροτών.

Στυλιανός Παττακός - Νικόλαος Μακαρέζος
Το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους 2 αξιωματικούς: τον Στυλιανό Παττακό και τον Νικόλαο Μακαρέζο. Ο Παττακός ήταν άνθρωπος ευθύς, ντόμπρος, φιλόπατρις. Εμπνεόταν σε γενικές γραμμές από τις ίδιες ιδέες του Παπαδόπουλου. Ο Παττακός ήταν μέλος της στοάς Σπυρίδων Νάγος, 27ου βαθμού 1952-1962. Το έχει μετανοιώσει. Ο Παττακός όμως δεν ήταν θερμός "υποστηρικτής" του πραξικοπήματος. Τον είχε πιέσει ο σιωνιστικός δάκτυλος...
Ο Μακαρέζος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερους οικονομολόγους που πέρασαν από την Ελλάδα τα τελευταία 180 χρόνια. Έθεσε βάσεις για την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας. Ήταν της ίδιας στρατιωτικής τάξης με τον Παπαδόπουλο και εμπνεόταν από τις ίδιες ιδέες και απόψεις με τον Παπαδόπουλο.

Σιωνισμός
«Ο Σιωνισμός είναι από τις πιο αντιδραστικές δυνάμεις του Ιμπεριαλισμού. Κύριος προμηθευτής υλικών μέσων και εμπνευστής της ιδεολογίας του Σιωνισμού, είναι η μεγαλοαστική Εβραική τάξη και  πριν απ’ όλα, οι εκατομμυριούχοι που κατέχουν νευραλγικές θέσεις στην Αμερικανική οικονομία. Μεταξύ αυτών είναι και ο πολυεκατομυριούχος Μπέρνι Ντόιτς που χαρακτηρίζεται από το Ισραηλινό περιοδικό "Γκαολάμ Γκαζέτ" ως ένας από τους στυλοβάτες του χρηματιστηρίου της Ν. Υόρκης. Το περιοδικό αυτό γράφει ότι ο Ντόιτς χρηματοδοτεί όχι μόνο τη δράση των Αμερικανών Σιωνιστών, αλλά και συντηρεί το Ισραηλινό υπερσιωνιστικό κόμμα "Χερούτ"». (Απόσπασμα από το «ΒΗΜΑ» 21 Μαρ 1971) 
Ο συγγραφέας Ιωάννης Φουράκης στο βιβλίο του «Σιωνιστικές συνομωσίες» γράφει κατά λέξη (σελ 119 – 126): "Δεν πρέπει να αγνοήσουμε ότι η CIA, το State Department, όλες οι μεγάλες βιομηχανίες, οι τράπεζες, οι πολυεθνικές εταιρείες και ΟΛΑ τα μέσα μαζικής επικοινωνίας διαφωτίσεως και προπαγάνδας βρίσκονται κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των Εβραίων Σιωνιστών. Όπως ακόμα, δεν πρέπει να αγνοήσουμε πως, οι οποιασδήποτε μορφής πολυεθνικές εταιρείες, που έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας και στη Μέση Ανατολή, κάτω από την αμερικάνικη σημαία, και που για την προστασία των κατακτήσεων τους και των κερδών τους διαπράττονται τα αμερικανικά εγκλήματα σε βάρος της Ελλάδος και των Αραβικών χωρών, βρίσκονται κάτω από τον απόλυτο σιωνιστικό έλεγχο".

Πόλεμος έξι ημερών και Ελλάδα
Ο Ι. Φουράκης συνεχίζει: "Επί δύο χρόνια οι Ισραηλινοί προετοιμαζόντουσαν για την επερχόμενη σύγκρουση με τους Άραβες, που τελικά εκδηλώθηκε με τον "Πόλεμο των έξι ημερών" τον Ιούνιο του 1967. Απέναντι τους θα είχαν τους σοβιετικούς πυραύλους Σάμ καί τα σοβιετικά αεροσκάφη τύπου Μίγκ. Υπήρχε μάλιστα ο φόβος αυτά να τα χειρίζονται ικανότατοι Ρώσοι χειριστές, με συνέπεια την άμεση εμπλοκή των σοβιετικών. Είχαν όμως τρία προβλήματα:
1) Να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους εναέριους και θαλάσσιους δρόμους ανεφοδιασμού από την Αμερική, καθώς και τους ανάλογους ενδιάμεσους σταθμούς.
2) Να εξασφαλίσουν εφεδρικές βάσεις για τα Ισραηλινά αεροσκάφη σε περίπτωση που αυτά δεν κατόρθωναν να διασπάσουν τον κλοιό των πυραύλων Σάμ και των Μίγκ, για να προσγειωθούν σε Ισραηλινά αεροδρόμια.
3) Να εξασφαλίσουν την ανεμπόδιστη λειτουργία των Αμερικανικών βάσεων στη Νέα Μάκρη της Αττικής καί του Ηρακλείου Κρήτης που ήταν οι μόνες σε Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και Αφρική που είχαν τη δυνατότητα να παρεμβάλουν παράσιτα στους πυραύλους Σαμ καί να τους εκτρέψουν από το στόχο τους. Οι Ρώσοι δεν είχαν ακόμα εφοδιάσει τους Αιγυπτίους με τα ηλεκτρονικά συστήματα αποτροπής παρασίτων για τους Σαμ, έτσι οι Ισραηλινοί εξουδετέρωσαν τους Σαμ με τις παραπάνω αμερικανικές βάσεις.
Η λύση καί στα τρία παραπάνω προβλήματα βρισκόταν στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος και μάλιστα της Κρήτης. Το κλειδί όμως της λύσης αυτής το κρατούσε η Ελληνική κυβέρνηση. Έπρεπε στην Ελλάδα να επιβληθεί μία κυβέρνης που θα έδινε «γη και ύδωρ» σε Αμερικάνους και Ισραηλινούς. Η απόφαση για να κινηθεί η χούντα του Παπαδόπουλου πάρθηκε στο Τέλ Αβίβ στις 8 Ιανουαρίου 1967. Την τελική οργάνωση και το συντονισμό ανέλαβε ο στρατηγός Μοσέ Νταγιάν. Από τότε ο Νταγιάν έκανε τακτικά ταξίδια στην Ελλάδα με πρόσχημα την κόρη του Γιαέλ που ασχολούμενη με τον κινηματογράφο, είχε φιλία και συνεργασία με τους σκηνοθέτες Μιχάλη Κακογιάννη και Νίκο Κούνδουρο όπως και με τον μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη".

Η συνέχεια στο Γ΄ Μέρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου