Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤ1

Στις 14 Μαΐου, η ΕΤ1 (μάλλον ΚΤ1-Κομμουνιστική Τηλεόραση 1) στις 20.00 το βράδυ έδειξε μία εκπομπή. Προσέξτε "Πτυχές από την ζωή και την δράση του Νίκου Ζαχαριάδη". Φυσικά, δεν υπήρχε ο αντίλογος δεν ύπηρχε. Κομμουνιστές "καθηγητές" (τέτοιους προπαγανδιστές ανέδειξε το Ελληνικό παρακράτος της ΝΔ και του ΠαΣοΚ) και ο γιος του για ψυχολογική προπαγάνδα. Το είδα να δω τι λέει.
Νίκος Ζαχαριάδης. Γ.Γ. του κόμματος για 25 ολόκληρα χρόνια, που είχε το όραμα η Ελλάδα να γίνει ένας ακόμα σοβιετικός δορυφόρος και  δημοκρατία τύπου Βουλγαρίας, ένας από τους  βασικότερους  υπαίτιους και υποκινητές του Γ΄ γύρου 1945-1949, που σαν γενικός αρχηγός και καθοδηγητής  με την τραγική ανεπάρκεια του ήταν ένας από τους βασικότερους υπαιτίους που μας οδήγησε στον συμμοριτοπόλεμο. Εντολοδόχος του Στάλιν και υπέρμαχος στην  ανεξαρτησία της Μακεδονίας.
Το ΚΚΕ της Αλέκας Παπαρήγα το 2011 τον απεκατέστησε μια που ζει σίγουρα στον κόσμο του, που σίγουρα είναι και μοναδικός. Πουθενά άλλου στο κόσμο δεν υπάρχουν πολιτικά κόμματα εκλεγμένα με δημοκρατικές διαδικασίες και που συμμετέχουν σε κοινοβούλια  να εξυμνούν  να θαυμάζουν  να θυμούνται τον κόκκινο δικτάτορα-σφαγέα Στάλιν και τους σοβιετικούς παραδείσους του...
Αυτή είναι η δημόσια-κρατική τηλεόραση. Αυτό είναι το ΚΚΕ. Αυτή είναι η Αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου