Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

NA TEΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ!

Η κατάσταση πρέπει έχει ξεφύγει. Ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει πλέον!!! Να τεθεί άμεσα πολιτειακό ζήτημα ώστε  να επανέρθει ο Κωνσταντίνος.
Πρέπει να κινητοποιηθούν οι Βασιλικές Οργανώσεις και να  καταθέσουν ανάλογες ενστάσεις στα δικαστήρια της χώρας και συγκέντρωση υπογραφών για νέο δημοψήφισμα. Ήταν νόθο. Π.χ. στα 100 χωριά του Νομού Πέλλης, τα 98 είχαν ανάποδα αποτελέσματα. Δεν υπήρχαν βασιλικοί στα εκλογικά κέντρα. Ελάχιστοι. Και αυτοί υβρίζονταν και τους απαγορευόταν κάθε επαφή με την κάλπη. Και πόσες άλλες περιπτώσεις.
Είμαστε ψεύτες όταν λέγαμε πως ήταν νόθο το δημοψήφισμα του 1974; Όχι. Είχαμε άδικο; Για το 52% της Βασιλευομένης Δημοκρατίας που η Αμερικανική εν Ελλάδι πρεσβεία με τις υποδείξεις του σιωνοκρατούμενου αμερικανικού παρακράτους και του Καραμανλή έκαναν το ποσοστό από 52 σε 31%.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Ένα διαφορετικό μοντέλο δημοκρατίας θα βοηθήσει τον τόπο για την απεμπλοκή του από την υποδούλωση και το ξεπούλημα. Λύση αποτελεί ο υπερκομματικός και ακομμάτιστος, ανεξάρτητος από συμφέροντα και παρατάξεις θεσμός της Βασιλευομένης Δημοκρατίας. Παρακολουθείτε τον ιστότοπο μας για νεώτερα. 
Μήπως έρχεται επιβεβαίωση του Πατρός Παϊσίου «Ο λαός θα διώξει τα κόμματα και θα φέρει τον βασιλιά». Έρχεται το τέλος της μεταπολίτευσης με επίλογο το ξεπούλημα της χώρας από Προέδρους και πολιτικάντηδες. Αναδημιουργία με Βασιλευομένη Δημοκρατία.

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου