Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ

Υπάρχει δύο (αρχαιοελληνικά) blogs Ο.Ε.Α και Κέρβερος Ελλάς τα οποία καταπολεμούν την Ορθοδοξία, την Εκκλησία μας πραγματοποιώντας το χατίρι και τις βλέψεις των μασόνων. Αντιβασιλικοί σφόδρα μ΄ ένα αβάσιμο και κατά νουν (όπως πάντα) προπαγανδιστικό κείμενο να μας πείσουν πως ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος ΙΓ΄ είναι απόγονος εβραιομογγολικών φύλων (μνήσθητι μου Κύριε) και πως έκανε τεράστιες προδοσίες, αυτός και οι πρόγονοι του Βασιλείς, εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Τα καταρρίψαμε με άρθρο αυτές τις μπουρδολογίες (πάτησε εδώ: ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ "ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ"). Με στοιχεία τους καταρρίπτουμε.
Όσοι έψαχναν δικαιολογία για ύβρεις, τις βρήκαν σ΄ αυτά τα blogs και στα στηριζόμενά τους. Δεν λέμε πως οι Βασιλείς δεν έκαναν λάθη (πατήστε εδώ: ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ) αλλά όχι και προδοσίες.
Δεν μπορεί μία μπούρδα του καθενός να γίνεται είδηση. Θέλει τεκμηρίωση. Αυτή την αλήθεια υπηρετούμε. Με έγγραφα και στοιχεία. Και όχι μπουρδολογίες. Συνιστούμε σ΄ όλους σας ΠΡΟΣΟΧΗ και ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου