Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑ

    
Η απλότητα του Κωνσταντίνου, ενός καταδικασμένου από τις σιωνιστικές Δυνάμεις και τον Καραμανλή, Βασιλιά που έχασε τον Θρόνο του για την ανυπακοή του στους Αμερικανούς, για το καπρίτσιο του Καραμανλή, γιατί ήταν Ορθόδοξος Έλληνας.
    Στο facebook, ένας Βασιλόφρων εκ της δοκιμαζομένης Κύπρου, ο κ. Χρήστος Καπιλιώτης ο οποίος με ένα προσωπικό γεγονός που του συνέβη, αποδεικνύει την απλότητα, το ήθος, την ανθρωπιά των Βασιλέων μας. Τι λέει στο facebook των "Βασιλοφρόνων της Ελλάδος":
    «Γνώρισα το Βασιλικό μας ζεύγος στις Πλάτρες (Κύπρου) πριν λίγα χρόνια... πολύ ταπεινοί άνθρωποι....!!! Όταν άκουσαν ότι ηθέλαμε να τους γνωρίσουμε αμέσως έτρεξαν οι ίδιοι κοντά μας..... Μας κέρασαν ποτό και μίλησαν μαζί μας για αρκετή ώρα Είναι πολύ απλοί άνθρωποι... Τους μιλάς... σου μιλούν και σε κοιτάζουν στα μάτια... ταπεινοί... τους γνώρισα προσωπικά στην Κύπρο».

Τα συμπεράσματα δικά σας.

    Πως απαντούμε οι Βασιλόφρονες. Απάντηση-κορυφή για μία δήθεν έξυπνη και ιστοριογνώστη που προσπάθησε να κατηγορήσει τον Βασιλέα ως υπεύθυνο για τα Ιουλιανά (από τον διαχειριστή του ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ): ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ 'ΙΟΥΛΙΑΝΑ' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΙ ΟΡΙΖΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ. ΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΝΝΟΩ. ΜΗΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ? ΜΗΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ? ΡΩΤΑΩ ΜΗΠΩΣ?

    Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΔΑΚΡΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΒΓΑΛΤΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ. ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου