Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

"ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΟΝΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ" ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ

Υπάρχει σχέδιο επαναφοράς Βασιλέων στις χώρες της Βαλκανικής και της Ανατολικής Ευρώπης; Ένα μυστήριο θέμα που βρήκαμε σ΄ ένα blog:

Ανακαλύψαμε στο περιοδικό ΝΕΜΕΣΙΣ του Αυγούστου 1999 το παρακάτω άρθρο-αποκάλυψη. Επειδή το βρήκαμε πολύ ενδιαφέρον για τις εξελίξεις που αναμένονται άμεσα στην περιοχή των Βαλκανίων σας
το παραθέτουμε αυτούσιο:


«Με τον κωδικό "Εισαγόμενοι Σωτήρες" ξεθάβονται οι εστεμμένοι από τις διάφορες βασιλικές Αυλές οπού φιλοξενούνται, ώστε το όνομα τους να παίξει στα κομπιούτερ των "think tanks" των δυτικών χωρών, ως εναλλακτικό σενάριο για την επόμενη ήμερα της διακυβέρνησης των Βαλκανίων, αλλά και των πρώην ανατολικών χωρών. (...)
Η ΝΕΜΕΣΙΣ (τεύχος 6) παρουσίασε ρεπορτάζ για τη φετινή συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, πού έγινε στη Σίντρα της Πορτογαλίας. Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε πώς η Λέσχη μεθοδεύει από την περίοδο 1990-'02 την επάνοδο των έκπτωτων μοναρχών στους θρόνους των Βαλκανίων και των χωρών της πρώην Ανατολικής Ευρώπης.
Για την επίτευξη αυτού του σκοπού έχει στο πλευρό της διαμορφωτές της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ, όπως είναι διευθυντικά στελέχη των εφημερίδων "Le Mont", "Figaro","Die Zeit", του CNN, καθώς και αναλυτές Ινστιτούτων και Επιστημονικών Κέντρων, αλλά και το Ίντερνετ. Σκοπός της προσπάθειας αυτής, όπως έγραψε τότε ο αναλυτής της εφημερίδας "Quotidian de Paris", "είναι ή απόκτηση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων-ανδρεικέλων που κατευθύνονται από τους πολιτικούς του κάτω πατώματος".
Ή αποπομπή του ανυπάκουου Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς από την εξουσία, ή εγκατάσταση του πρίγκιπα Αλέξανδρου Καραγεώργεβιτς στη Σερβία και του Νικόλα Πέτροβιτς στο Μαυροβούνιο, ή κατανομή των πρώην χωρών του Συμφώνου της Βαρσοβίας σε σφαίρες οικονομικοπολιτικής επιρροής μεταξύ των Δυτικών, ή στήριξη νέων καθεστώτων, καθώς και ή διαπαιδαγώγηση νέων πολιτικών πού θα αναδυθούν από τον κατακερματισμό των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας αλλά και από την απόσχιση κρατών από Ομοσπονδίες -όπως έγινε με τις Δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ είναι από τους πρωτεύοντες στόχους της Λέσχης. Για την επίτευξη αυτών των στόχων, οι "Μπίλντερμπεργκερς" χρησιμοποίησαν τον ετήσιο προϋπολογισμό της Λέσχης, ύψους 30 εκατ. δολ., για την παρέμβαση τους στις εσωτερικές υποθέσεις των διαφόρων χωρών, κυρίως πρώην ανατολικών. Συμπληρωματικά ποσά προσέφεραν οι Τζ. Ανιέλι και Τα. Ροκφέλερ, οι Ιδιοκτήτες των Τραπεζών Chase Manhattan, Deutsche Bank, Dresdner Bank, των πολυεθνικών "Unilever", "Ciba-Geigy" (θυγατρικών της "Monsanto"), "Nestle", IBM, ITT, 'Coca-Cola", κ.α., αλλά και οι εστεμμένοι της Ευρώπης».

Σχόλιο
Πράγματι, πολλοί Βασιλείς από τις πρώην κομμουνιστικές χώρες φαίνεται πως έχουν τον τρόπο να αναρριχώνται στην εξουσία. Πλέον, ο θεσμός της Βασιλείας, όχι παντού, άρχισε να διαφθείρεται. Είμεθα βασιλόφρονες, υποστηρίζουμε τον Βασιλικό θεσμό αλλά και η αλήθεια αλήθεια! Π.χ. η Βασίλισσα της Ισπανίας και αδελφή του Βασιλέως μας Κωνσταντίνου Σοφία διατήρησε την Ορθόδοξή της Πίστη, γιατί όμως συμμετάσχει στην Μπίλντεμπεργκ; Εν αντιθέσει ο Κωνσταντίνος λαμβάνει προσκλήσεις από την Μπίλντεμπεργκ και αρνείται να συμμετάσχει!
Και βλέπουμε μία διαφθορά-κάθοδο των βασιλικών θεσμών σε Ισπανία, Μ. Βρετανία, Ολλανδία. Το να επανέλθει η Βασιλεία στην χώρα μας είναι κατά 95% χαμένη υπόθεση. Να είμαστε ρεαλιστές. Χρειάζεται σκληρός αγώνας. Ο Κωνσταντίνος πήγε κόντρα στον Σιωνισμό, κόντρα στις ΗΠΑ με την εκδίωξη του Άνσουτς από την χώρα και με το αντικίνημα της 13ης Δεκεμβρίου. Εξ άλλου για τα καρτέλ του "μαύρου χρυσού" (=του πετρελαίου) από τα τέλη 1963-Ιανουάριο 1964, η Βασιλεία στην Ελλάδα αποτελούσε παρελθόν... Μετά από λίγους μήνες ο Παύλος νεκρός από καρκίνο... 
Αν ο Κωνσταντίνος θεωρείτο χρήσιμος θα επέστρεφε στην Ελλάδα και όχι με 52% που έλαβε στο νόθο δημοψήφισμα του 1974 αλλά 75%! Αυτά παθαίνουν όσοι είναι πιστοί στον ΧΡΙΣΤΟ, την Πατρίδα και το Σύνταγμα.
Επαναφέροντας την Βασιλεία στην Ελλάδα συμπαρασύρεις όλα τα σχέδια των Σιωνιστών γιατί στα σχέδιά τους δεν περιλαμβάνεται η αποκατάσταση του Βασιλικού θεσμού στη χώρα μας. 
Οι καναλάρχες πραγματοποίησαν μία σύσκεψη και αποφάσισαν το φίμωμα ειδήσεων για Εκκλησία και Βασιλιά Κωνσταντίνο (κάπου 2004-2006). Το Alter ακολούθησε διαφορετική πορεία, υπήρχαν ενδιαφέρουσες εκπομπές και κάποιες που κοντραρίζονταν με το μνημόνιο και μας άφησε χρόνια το Alter... Βέβαια, ευθύνεται και η αλόγιστη σπατάλη τους...
Ο θεσμός της βασιλείας πλέον συμβιβάζεται σ΄ ορισμένες χώρες για την διατήρησή τους. Στην Ελλάδα όμως υπήρξαν άξιοι Βασιλείς που τήρησαν την παρακαταθήκη του γενάρχη τους εθνομάρτυρα Γεωργίου Α΄ "Ισχύς μου αγάπη του λαού". Για τους πολιτικούς μας σήμερα αλλάζει μία λέξη: "Ισχύς μου η απάτη του λαού". 
Πρώην εστεμμένοι των Βαλκανίων, ίσως, να έχουν συμβιβαστεί με το Σιωνιστικό σύστημα αλλά όχι ο Κωνσταντίνος!!! Αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σ΄ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου