Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ

Το κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" δια του υποψηφίου της στην Α΄ Αθηνών Παναγιώτη Μπαλαγιάννη δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ανήκω στο κόμμα ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ και ως υποψήφιος βουλευτής μπορώ υπεύθυνα να σας διαβεβαιώσω ότι το κόμμα μας υποστηρίζει μεταξύ άλλων σθεναρά ότι το έγκλημα των εκτρώσεων πρέπει να διώκεται ως εγκληματική ενέργεια και ότι το κράτος πρέπει να προστατεύει τα παιδιά αυτά στις κοιλιές των ασυνείδητων μητέρων. 

Επίσης πρέπει να διώκεται για κακούργημα και ο γιατρός που επιτελεί το φόνο. Ρόλος του γιατρού είναι να θεραπεύει την ασθένεια μόνο και όχι να παρεμβαίνει σε οικογενειακά δράματα βάζοντας νυστέρι σε απροστάτευτα αγγελούδια. Η εγκυμοσύνη ΔΕΝ είναι ασθένεια και επομένως δεν έχει καμία αρμοδιότητα ο γιατρός να αφαιρεί τα έμβρυα από τις κοιλίες των μανάδων. 
Τα οικογενειακά δράματα πρέπει να τα αναλάβει το κράτος, παράλληλα ιδρύοντας έναν οργανισμό που θα έχει ως στόχο την πρόληψη αλλά και συνεισφορά σε αδύνατες ομάδες που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα (πχ συνεισφορά σε ανήλικες εγκυμονούσες κλπ) με την χορήγηση κάποιου επιδόματος (διόλου ευκαταφρόνητο) ή και άλλου είδους συνεισφορών που θα βοηθήσουν την μικρή μητέρα να μεγαλώσει το παιδί της.
Σας υπενθυμίζω επίσης τη θέση της Εκκλησίας μας που είναι σαφής και λέει ότι η έκτρωση ισούται με κανονικό έγκλημα κατά ζωής. Δεν είναι δυνατόν, όσα κόμματα υποστηρίζουν ότι προωθούν το χριστιανικό ήθος, να μένουν απαθής μπροστά σε ένα έγκλημα νίπτοντας τα χέρια τους σαν τον Πιλάτο! Είναι πραγματική κοροιδία προς το λαό. 
Επίσης σας υπενθυμίζω αν και το ξέρετε, ότι συνήγορος στο έγκλημα δεν είναι μόνο η ασυνείδητη μητέρα, αλλά και όλοι όσοι στηρίζετε με τις ψήφους σας ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τέτοιες εγκληματικές πολιτικές". 


Η Εθνική Ελπίδα έχει το όραμα, έχει την δυνατότητα αρκεί ο Ελληνικός λαός να την εμπιστευθεί δια της ψήφου του στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τις εκτρώσεις υπό προυποθέσεις νομιμοποίησε το 1976 ο  εθνικός εφιάλτης (συγγνώμη "εθνάρχης") Καραμανλής.
Η έκτρωση ισοδυναμεί με φόνο. Είναι ο νέος Ηρώδης. Χρειάζεται προσοχή, πρόληψη και προφύλαξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου