Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

Ο βουλευτής του ΣυΡιζΑ Δ. Παπαδημούλης, γνωστός παλαιόθεν για τον οχετό βλακειών που εξαπολύει μέσω των ΜΜΕ, έκανε την δική του-όπως πάντα ανυπόστατη-κριτική του για την τοποθέτηση της βουλευτού της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου ως εκπροσώπου του κόμματος που μας οδηγεί στην καταστροφή (=ΝΔ). Τι λέει ο Παπαδημούλης: "Βαφτιστήρι κ οπαδός του Γλύξμπουργκ, η νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Μαζί με τους Βορίδη-Γεωργιάδη-Πλεύρη, η ΝΔ οικοδομεί τον «βασιλοχουντισμό»".
Το αν έχει ανάδοχο τον Βασιλέα Κωνσταντίνο η κ. Ασημακοπούλου Άννα, δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Ο Παπαδημούλης εγκαλεί τον Σαμαρά για τον Βασιλιά και εμπλέκει τρεις ανθρώπους Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης για να φτιάξει ένα σενάριο «βασιλοχουντισμού» στη Νέα Δημοκρατία. Πολύ φτηνό πολιτικό παιχνίδι κ. Παπαδημούλη.
Τώρα τι νομίζει πως κατάφερε ο Παπαδημούλης. Θέλει ψήφους. Κατηγορούσε την Βασιλική μας Οικογένεια πως ήταν το "μακρύ χέρι για κάθε μαύρο και αντιδραστικό". Ρόλο που έχει αναλάβει ο ΣυΡιζΑ από το 2002! Ο Στρατηλάτης Κωνσταντίνος ΙΒ΄ υπερδιπλασίασε την Ελλάδα σε έκταση και πληθυσμό κατά 68%. Οι πρόγονοι του κ. Παπαδημούλη μήπως ήσαν από κείνους που συνεργάστηκαν με τους Εβραίους για την ήττα της Πατρίδας στο Μικρασιατικό μέτωπο; Μήπως ήσαν από κείνους που έσφαξαν τον αδελφό τους στον συμμοριτοπόλεμο; 
Γι΄ αυτό να μην λέει βλακείες ψηφοθηρικές και ανιστόρητες ο κ. Παπαδημούλης. Να λέει την άποψή του αλλά σεβόμενος την ΑΛΗΘΕΙΑ! Αλλά αριστερά είναι αυτή. Τι περιμένεις; Η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει Ποινικό Μητρώο.
Επί τη διορίσει της κ. Ασημακοπούλου έχουμε να δηλώσουμε πως η ΝΔ προσπαθεί να προσεταιριστεί τους 21απριλιανούς και τους βασιλόφρονες. Δεν πιστεύουμε πλέον ούτε λέξη. Έχουμε το δικό μας σπίτι το οποίο είναι η Εθνική Ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου