Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Αθωώθηκε πρόσφατα από το εφετείο Θεσσαλονίκης ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών και νυν αρχηγός του κόμματος ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατηγορείτο για νόθευση τιμολογίων την εποχή που ήταν προμηθευτής του Δήμου πριν από μια δεκαετία περίπου. Τότε, όπως υποστήριζε ο ίδιος, είχε ξεκινήσει ένας διαρκής πόλεμος προς το πρόσωπό του επειδή δεν πειθαρχούσε κομματικά στις δημοτικές εκλογές και κατέβαινε με δικό του συνδυασμό, με αποτέλεσμα να χαλάν οι τοπικές πολιτικές ισορροπίες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχε ένα έντονο εκδικητικό πολιτικό παρασκήνιο και στην συνέχεια η εμπλοκή του σε δήθεν υπερτιμολογήσεις. (...)
Ο Εισαγγελέας της έδρας μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά όχι μόνο ζητά, αλλά απαιτεί την αθώωση του κατηγορουμένου και να γίνει σε βάθος έρευνα για να βρεθούν οι πραγματικοί καταχραστές .


Πηγή: Εφημερίδα "Γεγονότα".

Σχόλιο
Γροθιά στο σάπιο σύστημα που διώκει και κατηγορεί όσους πιστεύουν στον ΧΡΙΣΤΟ και αγαπούν την Ελλάδα. Αφιέρωσε έναν μισθό του ως αντιδήμαρχος στην μνήμη του μόλις εκλιπόντος πατέρα του-μεγάλου αγωνιστή-αειμνήστου Γ. Παπαδόπουλου. Αυτοί το έβγαλαν ως "υπερτιμολογήσεις καυσίμων" στο τοπικό νοσοκομείο. 
Σημασία έχει όμως ότι η αλήθεια έλαμψε και αποστομώθηκαν όσοι τον ενέπλεξαν σ΄ αυτήν την κατά νου σκευωρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου