Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

Αλλαγή σκυτάλης στο αμετανόητο κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας ΚΚΕ. Η Αλέκα Παπαρήγα, μετά από 22 χρόνια στην θέση Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ αποτελεί παρελθόν και στην θέση της τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στέλεχος της ΚΝΕ παιδιόθεν, αναμεμειγμένος στο ξενοκίνητο Πολυτεχνείο και διευθυντής του "Ριζοσπάστη" και επικεφαλής του τομέα Διεθνών Σχέσεων του ΚΚΕ. 
Όπως επιτάσσει η δημοκρατία, τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΛΑΟΣ. Σύνθημα είχαν "Ο λαός στην εξουσία". Αφού λοιπόν, "ο λαός στην εξουσία" γιατί ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν εξελέγη από την βάση του ΚΚΕ-τον λαό-ψηφοφόρους του-και εξελέγη από την Κεντρική Επιτροπή. Και την Κεντρική Επιτροπή ποιος την διορίζει; Αυτό ήταν, είναι και θα παραμείνει το ΚΚΕ. Προσκολλημένο στην παλαιοκομματική αντίληψη και πάντα μη προσαρμοσμένο στις εποχές που ζούμε. 
Πιστεύουμε πως καθήκον-ηθική υποχρέωση του νέου Γ.Γ. του ΚΚΕ είναι να ζητήσει ένα Συγγνώμη από τις οικογένειες των 220.000 θυμάτων τους και των 28.000 υπ΄ αυτών απαχθέντων παιδιών (παιδομάζωμα). Να παραδεχθεί δημόσια το λάθος και την εγκληματική για την χώρα και το Έθνος πορεία του ΚΚΕ και να ξεκινήσει μία καινούργια αρχή-πιστή μεν στις-ουτοπικές-ιδέες του αλλά να μην ενεργεί κατά της Ορθοδοξίας, της Ελλάδος και του λαού όπως κάνει από το 1918 μέχρι σήμερα.
Αλλιώς θα επιβεβαιωθεί η σοφή ρήση του λαού μας:
Όποιος κάνει έγκλημα και το μετανιώνει λέγεται άνθρωπος.
Όποιος κάνει έγκλημα και υπερηφανεύεται γι΄ αυτό λέγεται κομμουνιστής.
Το ΚΚΕ έχει παντοδυναμία. Ο Περισσός ελέγχει την δημόσια κυρίως τηλεόραση με μοντέρνους εκτοξευτήρες κοινωνικού δηλητηρίου εχόντων ως στόχο τον διχασμό και την ταξική διαφοροποίηση  του λαού. Καμία εθνική και πνευματική εκδήλωση δεν προβάλλεται χωρίς την έγκριση του Περισσού!!!
ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου