Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ

Ραγδαίες εξελίξεις συμβαίνουν στα πολιτικά κόμματα. Συμφώνησε στο όνομα "Βόρεια Μακεδονία" η κυβέρνηση. Μίλησε ο Καραμανλής! Τι λέει για ΗΠΑ, Ρωσία, Σαμαρά και ΝΔ. Επίσης, τι λένε οι δημοσκοπήσεις των ξένων πρεσβειών. Πόσα έδωσε σε δημοσκοπική εταιρεία ο Σαμαράς. Εξελίξεις και στο κόμμα των Βασιλοφρόνων "Εθνική Ελπίδα" που τον θεωρούν ανενεργό.

Οι 3 συγκυβερνώντες...
ΝΔ-ΠαΣοΚ-ΔημΑρ. Οι τρεις εθνοδιαλυτές συμφώνησαν σε νέες απολύσεις στο δημόσιο υπακούοντας στην εντολή της τρόικα και σε νέες ιδιωτικοποιήσεις δημοσίων επιχειρήσεων. 

Η κυβέρνηση συμφώνησε στο "Βόρεια Μακεδονία"
Η κυβέρνηση του Α. Σαμαρά και των υποστηρικτών-παραφυάδων της ΠαΣοΚ και ΔημΑρ συμφώνησε στο ξεπούλημα του ονόματος "Μακεδονία" προσβάλλοντας βάναυσα την μνήμη των ενδόξων Μακεδονομάχων και όλων των αγωνιστών της φυλής μας για τα ιερά, τα όσια και την ελευθερία μας. Σε περίπτωση ξεπουλήματος του ονόματος "Μακεδονία" ο υπερήφανος και υγιώς σκεπτόμενα Ελληνικός λαός θα αντιδράσει με σφοδρές διαδηλώσεις για να προασπίσει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και κάνοντας γυαλιά-καρφιά την γείτονα χώρα. Δεν ανεχόμαστε άλλες προσβολές!
Ο κ. Σαμαράς έχει ρίζες Μακεδονομάχου και σαν σήμερα 13 Απριλίου 1992 από την κυβέρνηση Μητσοτάκη γι΄ αυτήν την υπόθεση για να μην υπάρχει το όνομα, σύνθετο, παράγωγο της λέξης "Μακεδονία" και σήμερα μετά από 21 χρόνια ο εντολοδόχος της Μπίλντεμπεργκ ΞΕΠΟΥΛΑ την Μακεδονία, γιατί αν ονομαστούν τα γυφτοΣκόπια "Μακεδονία", μακεδονικό θα είναι το νόμισμά τους, μακεδονικός ο Στρατός τους, μακεδονική η γλώσσα τους.
Αυτή η κωλοτούμπα του Σαμαρά αποδεικνύει πόσο αμερικανοκίνητος ήταν. Έριξε τον Κ. Μητσοτάκη γιατί άρχισε να μην κάνει (ο Μητσοτάκης) τα χατίρια των ΗΠΑ. Ο Σαμαράς, αναδειχθείς για Υπουργός από την Μαρίκα Μητσοτάκη, έφυγε από την ΝΔ για το Σκοπιανό, ανεξαρτητοποιήθηκε απ΄ αυτήν, ίδρυσε την Πολιτική Άνοιξη, έριξε τον Μητσοτάκη και έμεινε το ΠαΣοΚ για 11 χρόνια στην εξουσία που τα ξεχαρβάλωσε όλα. ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Δηλώσεις Καραμανλή για ΝΔ, Ρωσία και Σαμαρά
Ο τέως πρωθυπουργός Κων/νος Καραμανλής αρνήθηκε δια ροπάλου την επαναφορά του ως αρχηγού στην ΝΔ. "Ούτε με σφαίρες" απάντησε. Επίσης για την φιλορωσική του πολιτική δήλωσε: "Δεν ήταν κινήσεις αντι-αμερικανικές, ήταν επιλογές στηριγμένες στη διαπίστωση ότι ο στρατηγικός αμερικανικός μονόδρομος της Ελλάδας, δεν συνέπιπτε σε πολλά σημεία με τα δικά της στρατηγικά συμφέροντα και άρα χρειάζονταν κάποιες αλλαγές". Αιχμές και για τον Σαμαρά καθώς πιστεύει ότι ο Μεσσήνιος τω γένει πρωθυπουργός δεν στήριξε τις πολιτικές της 5ετίας του, κάτι που θεωρεί «πολιτικά ανήθικο» ενώ, προβλέπει και "κοινωνική έκρηξη".

Δημοσκοπήσεις ξένων πρεσβειών-Λάδωμα Σαμαρά
Οι ξένες εν Ελλάδι πρεσβείες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις που διενεργούν για να δουν που βρίσκεται η κατάσταση, ΣυΡιζΑ και Χρυσή Αυγή δεν υπερβαίνουν το 13% ενώ η ΝΔ είναι κάτω από το 10%. Ο Σαμαράς, πριν από ένα-δύο μήνες, λάδωσε 5.000 ευρώ δημοσκοπική εταιρεία για να του ανεβάσει ποσοστά.

Η Εθνική Ελπίδα στο προσκήνιο
Το κόμμα των Βασιλοφρόνων και πάλι δυναμικά στο προσκήνιο. Η επανεμφάνισή του σκορπίζει ελπίδες και χαρά στους απανταχού πατριώτες Βασιλόφρονες. Η Εθνική Ελπίδα, δια του Γενικού Διευθυντή της στην Νότια Ελλάδα, Μάνου Μανωλάκου συμμετείχε στην ημερίδα για το "τάμα του Έθνους" στις 30 Μαρτίου 2013.
Επίσης, έφυγαν και διαγράφηκαν από το κόμμα δύο μασωνικά μέλη: Απόστολος Ζερμάς και Άγγελος Μπαβέλας, με την εκκαθάριση που ξεκίνησε ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Γιώργος Παπαδόπουλος. Συνεχίζει προχωρά ακάθεκτο, με Ορθόδοξους Έλληνες Βασιλόφρονες που έχουν υψηλό το φρόνημα του καθήκοντος, ηθικές αρχές και ακέραιο χαρακτήρα.
Στην Κοζάνη ιδρύθηκε Τοπική Οργάνωση με υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Χατζηευστρατίου στις 11 Απριλίου 2013. Η νέα Τ.Ο. έχει blog και εκδίδει την εβδομάδα θέσεις, ιδέες του κινήματος καθώς και Δελτία Τύπου για τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Επί παραδείγματι έχει εκδώσει ήδη δύο Δελτία Τύπου για το θέμα "ευρώ-δραχμή" και το "Σκοπιανό".
Σημειώτεον και βασικό πως, από την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 ξεκινούν οι εγγραφές στο κόμμα για όλους όσοι θέλουν να ενταχθούν στο πανελλαδικό πατριωτικό αυτό μέτωπο. Δείτε το άρθρο στο blog "Εθνική Ελπίδα Τ.Ο. Κοζάνης": ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου