Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

O BΑΣΙΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑ ΛΟΚ

Ο Διάδοχος Κωνσταντίνος σε ηλικία 16 ετών (1956) υπηρετεί μαζί με άλλους στρατιώτες στα ΛΟΚ, υπηρετεί τον ένδοξο Ελληνικό Στρατό, υπηρετεί την Πατρίδα. Άλλοι ούτε ένα όπλο δεν ξέρουν να λύνουν. 
Ο σημερινός πρωθυπουργός Α. Σαμαράς υπηρέτησε στο Ναυτικό λιγότερο από την Αλίκη στο Ναυτικό. Συμπεριλαμβάνονται Τσοχατζόπουλος, Τζέφρυ, Καραμανλής, Τσίπρας κλπ καλόπαιδα. 
Αυτοί λοιπόν οι λωποδύτες ενώ κατέκλεψαν τα ταμεία, εξαθλίωσαν έναν ολόκληρο-περήφανο-λαό, βουτηγμένοι από τα νύχια ως την κορφή μέσα στην ασυδοσία, το ρουσφέτι, την διαφθορά, τις μίζες, στέρησαν από τον Βασιλέα Κωνσταντίνο ΙΓ΄ την ιθαγένεια και την υπηκοότητα!!! Ποιον; Που ενώ τον εξόρισαν, αγωνίστηκε πλείστοις τρόποις για την Ελλάδα και οι κρατούντες για το "ευχαριστώ" του στέρησαν την ιθαγένεια και του δήμευσαν την περιουσία. Και ο Κωνσταντίνος αντέδρασε με την δημιουργία του Ιδρύματος Άννα-Μαρία, στην ανοικοδόμηση παραδοσιακών οικιών στο Σούλι, στην αγορά πυροσβεστικών οχημάτων στην Βέροια, στην παροχή χρημάτων για τις φωτιές στην Ηλεία δις (2007 & 2009) και με πολλούς άλλους τρόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου