Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤHΣ EΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

192 χρόνια συμπληρώνονται αύριο από την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας την 25η Μαρτίου 1821. Ποιο είναι το διαχρονικό μήνυμα όμως αυτής της Επαναστάσεως. 
Η Eπανάσταση του 1821 αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές στη μακρόχρονη πορεία των αγώνων του Ελληνισμού για ελευθερία, αυτοδιάθεση και ανεξαρτησία, υπεράσπιση των αρχών, αξιών και ιδανικών της φυλής και της Ελληνορθοδοξίας. 
Μία Επανάσταση όπου η συντριπτική πλειοψηφία του Έθνους (δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν οι προδότες και οι γλύφτες του εχθρού) πήρε τα όπλα για να υπερασπιστεί ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 
Μία Επανάσταση που έγινε από ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όχι άθεοι ή θρησκευτικά αδιάφοροι όπως μας παρουσιάζει η νέα "έκδοση" της Αριστεράς και του ΠΑΜΕ. Νέες "προοδευτικές" απόψεις στην Ιστορία: Ο Κολοκοτρώνης δεν πίστευε στον ΧΡΙΣΤΟ, ο Μιαούλης και η Μπουμπουλίνα ήταν Αρβανίτες (=αλβανοειδής φυλή) αλλά χριστιανοί στο θρήσκευμα. Η Εκκλησία πρόδωσε τον αγώνα του 1821 για την "διατήρηση της εξουσίας της", δεν υψώθηκε το λάβαρο στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας, η 25η Μαρτίου είναι ψεύδος-απάτη, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός απατεώνας κλπ. Αυτά διδάσκονται στα σχολεία. Ακούστηκαν σε σχολική εορτή Γενικού Λυκείου στην Βόρειο Ελλάδα (τουλάχιστον απ΄ ότι πληροφορηθήκαμε).
Η αγωνιστικότητα για την ελευθερία και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επιβουλέως, για την υπεράσπιση των ιδανικών του Έθνους, των ιερών και των οσίων της φυλής. Αυτό είναι το μήνυμα της Επανάστασης του 1821, η οποία Επανάσταση ΔΕΝ έληξε! Είμαστε υποχρεωμένοι να είμεθα σε επαγρύπνηση, πολλώ δε μάλλον ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ που εχθροί δεν είναι μόνο οι γείτονες μας στα σύνορα αλλά και οι δήθεν φίλοι μας οι Ευρωπαίοι, οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ που ξεσκίζουν την σάρκα της Ελλάδος. Αλλά ένας είναι ο βασικός και κύριος εχθρός. Αυτόν που διευθύνει, αυτόν που διαβρώνει συνειδήσεις, αυτόν που κατευθύνει κινήσεις και πολιτικές: η διεθνός Σιωνισμός. Του λέμε ΟΧΙ και αγωνιζόμαστε εναντίον ενός παγκοσμίου συστήματος. Αν έχεις ΠΙΣΤΗ στον ΧΡΙΣΤΟ και ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ο σκοπός του αγώνα θα γίνει πραγματικότητα.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1821. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 2013!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου