Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ!

Πρώτοι στο διαδίκτυο, από το Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα, δημοσιεύουμε ένα τμήμα από το κομμουνιστικό μανιφέστο του εβραϊκής καταγωγής και σατανολάτρη Χάινριχ Μόνρτεκαϊ Μαρξ. Ο Μαρξ δίνει απάντηση στον καθένα μας με το κείμενο του, γραφέν το 1873, και αποσταλθέν στον ομοεθνή του Μπαρούχ Λεβί, το οποίο είναι "ευαγγέλιο" για τους εβραίους και αιτία για την σημερινή παγκόσμια κατάντια! Προσέξτε πάρα πολύ καλά:
"Ο εβραϊκός λαός θα είναι στο σύνολό του μεσσίας του εαυτού του. Θα κατακτήσει την παγκόσμια κυριαρχία διαλύοντας τις άλλες φυλές, καταργώντας τα σύνορα, εξοντώνοντας τον βασιλικό θεσμό, στον οποίο ανέκαθεν στηρίζονταν η αυτοβουλία και η ανεξαρτησία των ατόμων, και εγκαθιστώντας μία διεθνή δημοκρατία, προνομιακοί πολίτες της οποίας θα είναι παντού Εβραίοι. Σ΄ αυτήν την νέα "Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων" τα τέκνα του Ισραήλ, που είχαν διασκορπιστεί σ΄ όλες τις χώρες, θα ορίζουν όλους τους ηγέτες χωρίς να προβάλλεται αντίσταση ή αντίδραση' πράγμα που θα είναι ευκολότερο, αν κατορθώσουν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τις μάζες της εργατικές τάξεις. Χάρη στη νίκη του προλεταριάτου (= εργατικής τάξης) οι κυβερνήσεις των λαών, που θα σχηματίζουν την διεθνή δημοκρατία θα περιέλθουν χωρίς την παραμικρή δυσκολία στα χέρια των Εβραίων. Και τότε οι Εβραίοι παγκόσμιοι κυβερνήτες θα είναι σε θέση να καταργήσουν την ατομική ιδιοκτησία και να χρησιμοποιήσουν και να χρησιμοποιούν κατά βούληση τους κρατικούς πόρους. Με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιηθεί η υπόσχεση του Ταλμούδ (= ιερό βιβλίο των εβραίων), που προβλέπει πως, όταν σημάνει η ώρα του Μεσσία, οι Εβραίοι θα αποκτήσουν ολόκληρη την παγκόσμια περιουσία".
Όποιος αμφισβητεί ας ανατρέξει στο φύλλο της 1ης Ιουνίου 1928 της γαλλικής εφημερίδας "La Revue de Paris".

Τι λέει επίσης ο Μαρξ για την (χριστιανική) οικογένεια: "Να καταργήσουμε την οικογένεια! Σε ποια θεμέλια βασίζεται η σημερινή, μπουρζουάδικη, οικογένεια; Στο κεφάλαιο, στο ιδιωτικό κέρδος. Με την απόλυτα εξελιγμένη μορφή της αυτή η οικογένεια υπάρχει μόνο μέσα στους κόλπους της μπουρζουαζίας (= αστοί καπιταλιστές)".

Ο σιωνισμός (= εβραϊκός εθνικισμός) έχει τα εξής υποτελή όργανα-δημιουργήματά του:
* Ο Ιλουμινισμός.
* Η Μασονία και οι παραμασονικές οργανώσεις.
* Ο Μαρξισμός, ο Κομμουνισμός, ο Μπολσεβικισμός.

Ο αείμνηστος Πατήρ Παΐσιος είπε: "Ο διάολος έχει τρία πλοκάμια. Για τους φτωχούς τον κομμουνισμό, για τους πιστούς τον οικουμενισμό και για τους πλούσιους την μασονία".

Όλα είναι μία απέραντη συνωμοσία εις βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού πολλώ δε μάλλον του πρωτοπόρου και καινοτόμου Ελληνισμού. 
Τι αισθάνεσθε συνΈλληνες; 
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ & ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Ποιος οπαδός-συνεργάτης του Ελευθερίου Βενιζέλου υποσχόταν Νέα Τάξη Πραγμάτων αν γινόταν κυβέρνηση ο Μπενύ Σελόν, δείτε εδώ: ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΙΛΟΤΑΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ 1916.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου