Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΣΑΡΡΗΣ


xrisostmos
Ευθείες βολές εξαπολύει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος καθώς θεωρεί υπευθύνους για την κυπριακή κρίση τον Πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη και τον Κύπριο Υπουργό Οικονομικών Μιχάλη Σαρρή.

Έτσι λοιπόν, ζητά άμεσα την παραίτησή τους, ενώ υπόσχεται πως θα αποσύρει το διάταγμα που αφορά στους μετόχους της Τράπεζας Κύπρου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου θεωρεί ότι οι Πανίκος Δημητριάδης και Μιχάλης Σαρρής, έχουν σοβαρές ευθύνες για το «σημερινό χάλι της οικονομίας», κατά την έκφρασή του.

Σχόλιο
Δυναμικός ο Κύπριος Αρχιεπίσκοπος υψώνει το ανάστημά του στον Αττίλα 3 θέτοντας και θέμα να βγουν από την Ευρωζώνη. Η Εκκλησία μπροστάρης στον αγώνα. Στην Ελλάδα κοιμώμενη δυστυχώς. Μόνο συνέδρια για την Αριστερά και άλλα τέτοια. Συγχαρητήρια και μπράβο για τα συσσίτια, την περίθαλψη για τα οποία μεριμνά η Αρχιεπισκοπή αλλά θέλουμε να μπει επικεφαλής του Αγώνα. 
Ακούγονται πολλά, από σοβαρές και αξιόλογες πηγές ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμος βρίσκεται στον 8ο με 10ο μασονικό βαθμό. Δηλαδή  8ος Βαθμός: Επόπτης Οικοδομών. 9ος Βαθμός: Διδάσκαλος Εκλεκτός των 9. 10ος Βαθμός: Έξοχος Εκλεκτός των 15.
Ευχόμαστε να μην ισχύει...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου