Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΜΙΣΘΟΣ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΣυνΈλληνες, ακούσαμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να κάνει δήλωση για την κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα. Ωστόσο, "ξεχνά" να μας αναφέρει ότι αυτή η κατάσταση δημιουργήθηκε με την υπογραφή του! Ως ελάχιστο αίσθημα τσίπας (αν είχε) θα ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΟ! Και θα παραιτείτο από την πρώτη στιγμή που τον είπε η Μπενάκη ότι επί των ημερών σου θα χαθεί εθνική κυριαρχία και θα περιοριστούν τα εθνικά σύνορα.
Μάλιστα, ο Πρόεδρος του ΛαΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης προσέφερε κάλυψη στον Πρόεδρο Δημοκρατίας. Διαχωρίζει τον Πρόεδρο με τα κόμματα και κάνει λόγο για έναν "πατριώτη Πρόεδρο". Στο ίδιο τσουβάλι είναι, καλύπτει κλέφτες, αμοίβεται πλουσιοπάροχα και υπογράφει νομοθετήματα εξαθλίωσης και ξεπουλήματος, έχοντος το δικαίωμα να επιστρέψει το τάδε νομοθέτημα που πρέπει να υπογράψει. Αυτός υπογράφει. 
Δείτε το δίλεπτο βίντεο οπωσδήποτε:

Κ Παπούλιας Δηλώσεις πρόκληση, Ο Μισθός & Η Προδοσία - YouTube



Θα ακούσατε στο βίντεο ότι ο Παπούλιας ήταν αντάρτης 15 χρονών και "πολέμησε τον ναζισμό και τους Γερμανούς". Γιατί όμως δεν μας λέει, στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ που ήταν ενταγμένος, ότι εμπόδισε τον ΕΔΕΣ του Ναπολέοντος Ζέρβα να απελευθερώσει την Βόρειο Ήπειρο από τους Τσάμηδες και την ιταλοαλβανική κατοχή; Αυτά προσέφερε ο Παπούλιας συμμετέχοντας στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ως "αντάρτης". Εμπόδισε την ένταξη της Βορείου Ηπείρου στην Μητέρα Ελλάδα. 
Έπειτα θα πει "ποιος είναι προδότης". Όχι εμείς είμαστε προδότες κ. Παπούλια. Δεν υπέγραψα εγώ το ξεπούλημα της Πατρίδος μου, ούτε τον θάνατο των συνανθρώπων-συμπατριωτών μου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λέει αλλά βάζει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στον θάνατο, στην εξαθλίωση, στην αυτοκτονία των Ελλήνων και την διάλυση και τον διαμελισμό της Ελλάδος.
Είμεθα υποχρεωμένοι να ζητήσουμε ΑΛΛΑΓΗ για να καταλυθεί το φρούριο της ασυδοσίας (=Αβασίλευτη Δημοκρατία διαχρονικά) και νέο δημοψήφισμα για την μορφή του πολιτεύματος με ίσους όρους για να μιλήσει καθαρά και ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου