Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Α΄ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ

Αποφύγαμε να γράψουμε για τον Πάπα τις προηγούμενες ημέρες. Τώρα που λίγο ξεκαθάρισε το τοπίο από τον βομβαρδισμό ειδήσεων για τον Πάπα, την εκλογή του, την ενθρόνισή του, τις γυναίκες του, τους έρωτές του και τις υπόλοιπες ανοησίες μπορούμε να κάνουμε την κριτική μας για τους Πάπες (τέως Βενέδικτο και νυν Φραγκίσκο) και ευρύτερα για τον Παπισμό.

Φραγκίσκος Α΄-Βαρθολομαίος Α΄
Ο νέος Πάπας Φραγκίσκος Α΄ είναι Ιησουίτης και Αργεντινός τη καταγωγή. Καθημερινά στα δελτία ειδήσεων ακούγαμε ποιος είναι ο νέος Πάπας, ότι έπεσε ο Πάπας, ότι στην ηλικία των 12 ετών υπήρξε ο πρώτος του έρωτας και τόσες άλλες μπούρδες με σκοπό να αποσυντονίσουν την κοινωνία από την ουσία του που θα την αναλύσουμε σε λίγο.
Το όλο παράδοξο είναι ότι ένεκεν της "επανένωσης των Εκκλησιών", δηλαδή του οικουμενισμού: του εμμέσου τρόπου επικράτησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων, παρέστη για πρώτη φορά Ορθόδοξος Πατριάρχης σε ενθρόνιση Πάπα!!! Ο Πατριάρχης είναι ένας λιτός και απλός άνθρωπος. Πως είναι δυνατόν να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους τελετές. Η ποινή που προβλέπεται από την Εκκλησία, ποινή όχι με την τιμωρητική έννοια αλλά με την παιδευτική, είναι αφορισμός! Διότι συμμετέχει σε μία αιρετική τελετή. 
Ο Οικουμενικός κ.κ. Βαρθολομαίος πριν την εκλογή του ως Πατριάρχης, ως Μητροπολίτης Φιλαδελφείας, υπήρξε επικεφαλής της πατριαρχικής αποστολής στο Βατικανό στο οικουμενιστικό θέατρο του 1987. Πατριάρχης ο μακαριστός Δημήτριος
Εκεί Πατριάρχης και Πάπας έκαναν μία συμπροσευχή. Ο Πάπας απήγγειλε το Σύμβολο της Πίστεως  και ευλόγησε με το Ιερό Ευαγγέλιο και ο Πατριάρχης με το filioque και ευλόγησε το καθολικό "Ευαγγέλιο"! Ο τότε Διάκονος του Πατριάρχη Δημήτριος, (σήμερα Τιτουλάριος Μητροπολίτης Σεβαστείας), "προσευχόταν" στην ειρηνική δέηση "Υπέρ των Εκκλησιών Ανατολής και Δύσεως ίνα αξιοποιούσι πάντα τα ενούντα, ελευθερωθώσι μετά θάρρους από παντός εμποδίου προς αποκατάστασιν της ενότητος και κοινωνίας αυτών, του Κυρίου δεηθώμεν". Δεν πρόκειται για ένωση αλλά για γελοιοποίηση της Πίστεως και καταπάτηση των Ιερών Κανόνων της Εκκλησίας
Σήμερα, έχει ξεκινήσει ένας νέος "διάλογος" Εκκλησίας και Παπισμού που δεν θα έχει καλό τέλος...

Παπισμός
Ιδού η κατάντια. Αλλά υπάρχει ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ο Παπισμός δεν είναι Εκκλησία αλλά μία ρωμαιοκαθολική παρασυναγωγή. Δεν έχει σχέση με Εκκλησία γιατί βάζει πάνω απ΄ όλους και όλα και είναι εξουσία. Το Βατικανό είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος έμπορος όπλων. Ο Πάπας και το Επιτελείο του και οι συνεργάτες τους καρδινάλιοι μετέχουν ενίοτε στην Μπίλντεμπεργκ. Λαμβάνουν αποφάσεις για το μέλλον του κόσμου. Η βρωμιά, η απληστία τι σχέση έχει την Εκκλησία, με τον ΧΡΙΣΤΟ;!;
Ο γερμανός Πάπας παραιτήθηκε για τα σκάνδαλα που ταλάνιζαν τον Καθολικό Παπισμό αλλά κυρίως οι νέοι συσχετισμοί που δημιουργούνται και εξελίσσονται δεν το θέλουν στην μέση. 
Ο καθολικισμός αποτελεί αίρεση και ο Πάπας είναι αιρεσιάρχης. Γιατί θεωρούμε αιρέσεις μόνο τον Μονοφυσιτισμό κλπ. 
Ο Πάπας Βενέδικτος παραιτήθηκε και διαμένει πλέον 14 χιλιόμετρα μακριά από το Βατικανό τα οποία 14 χλμ τα διήνυσε με αεροπλάνο! Φανταστείτε αν πήγαινε ο Αρχιεπίσκοπος μας ο κ.κ. Ιερώνυμος από την Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών μέχρι την Ιερά Μονή Πεντέλης με αεροπλάνο. Ω ρε ΠΑΝΑΓΙΑ μου τι θα γινόταν. Ένα χρόνο θα ασχολούνταν τα ΜΜΕ. Από δω, από κει αυτό θα ήταν το θέμα για έναν χρόνο. Όμως για τον βρώμικο Παπισμό ισχύουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά.

Είμαστε υποχρεωμένοι να γνωρίζουμε βασικά πράγματα για την Πίστη και για τις αιρέσεις τις οποίες πολυδιαφημίζουν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αντικειμενική γνώση όλων μας θα μπορέσει να αποκρούσει την προπαγάνδα και τα ανθελληνορθόδοξα μηνύματα. ΠΡΟΣΟΧΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου