Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ANΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ

Την ημέρα της επετείου της Εθνικής παλιγγενεσίας αμαύρωσαν μέλη του ΚΚΕ στην Κοζάνη. Κατά την ώρα της Επιμνημόσυνης Δέησης την οποία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλος, συνοδευόμενος υπό ενός Ιερέως, ενός Διακόνου και δύο Ιεροπαίδων, 15-20 μέλη του ΚΚΕ, δείχνοντας την ασέβεια τους, συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ επειδή η Χρυσή Αυγή θα κατέθεται στεφάνι στο "Ηρώον"
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προσκάλεσε ως κοινοβουλευτικό κόμμα την Χρυσή Αυγή όπως και το ΚΚΕ να καταθέσει στεφάνι στους αθάνατους ήρωες. Στην απόφαση της Περιφέρειας αντέδρασε η ΝΕ και τα μέλη του ΚΚΕ Κοζάνης, αποδεικνύοντας το αντιδημοκρατικό τους μένος και την ασέβειά τους στην βούληση και την ψήφο του Ελληνικού λαού από την στιγμή που η Χρυσή Αυγή είναι 5η και το ΚΚΕ 7ο.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης διέκοψε την τελετή την ώρα της φασαρίας λέγοντας απογοητευμένος ηπία τη φωνή "Αυτή την νεολαία κάναμε" και συνέχισε. Έκπληξη προκαλεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, ότι την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος της ΝΕ ΚΚΕ Κοζάνης Μητσιάκος παρότρυνε τον Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα να δώσει εντολή στα ΜΑΤ να τους συλλάβουν νομίζοντας προφανώς ότι πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής! Εισακούσθη και τα ΜΑΤ προχώρησαν σε μία προσαγωγή. Ο προσαγόμενος έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.
Τειλικώς η Χρυσή Αυγή διά εκπροσώπου της κατέθεσε στεφάνι αποδοκιμαζόμενος από 7-8 κομμουνιστάς με ύβρεις.

Σχόλιο
Έχουμε πολλές φορές ταχθεί κατά της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός ψήφισε αυτά τα κόμματα με προπαγάνδα, με συναισθηματικό εκβιασμό, με ψέματα και άλλα αθέμιτα μέσα. Αυτή είναι η βούληση του! Προσπαθούμε να τον αφυπνίσουμε αλλά αυτή ήταν η βούληση και είναι δέσμιος της ψήφου του. Δεν μπορεί το ΚΚΕ το κόμμα του αρνητισμού, του ολοκληρωτισμού, της προδοσίας, του αίματος και του εγκλήματος να αμαυρώνει τις εθνικές επετείους. Και η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ στο ίδιο τσουβάλι δοσιλόγων και προδοτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου