Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

Τα ΜΜΕ αντί να ασχοληθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος του παρουσιάζουν κουτσομπολίστικα θέματα. Του δείχνουν φαγητά ενώ, ο Ελληνικός λαός δεν θα μπορεί σε λίγο να αγοράσει ούτε ψωμί!!!
Όμως ένα από τα κυριότερα θέματα των δελτίων ειδήσεων 06-03-13 & 07-03-13 ήταν τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Κων/νου Καραμανλή. Πολιτικοί απ΄ όλους τους χώρους, επιχειρηματίες κλπ. Βλέπετε ο πρώτος δείξας τον δρόμο της παρακμής της Ελλάδος, να τον τιμήσουν πήγαν αφού αυτοί είναι οι επάξιοι συνεχιστές του "έργου" του. Οι υβριστές του σήμερα έγιναν οι επαινετές του.
Παραβρέθηκαν οι Α. Σαμαράς, Κ. Καραμανλής, Α. Τσίπρας, Τ. Παπανδρέου, Ε. Τούρκογλου-Βενιζέλος, Φ. Κουβέλης, Μπόμπολας, το ζεύγος Βαρδινογιάννη, Γ. Καρατζαφέρης, Κ. Σημίτης-Αβούρι, Π. Πικραμμένος, Χ. Σαρτζετάκης, Ι. Γρίβας κλπ. Μίλησαν οι αρχηγοί των κομμάτων.
Ο Φ. Κουβέλης, "αριστερός με 80 ακίνητα και άτυπος γ.γ. του ΓΙΣ (Συμβουλίου των εβραίων εν Ελλάδι)", τόνισε μεταξύ άλλων για τον Καραμανλή πως "συνέβαλε στην εμπέδωση του δημοκρατικού κοινοβουλευτικού πολιτεύματος και τη νομιμοποίηση του Κομμουνιστικού Κινήματος και δεύτερον, τη στάση του στο δημοψήφισμα που επηρέασε αποφασιστικά το αποτέλεσμα κατά της μοναρχίας, εξ' ου και το μίσος των βασιλοφρόνων εναντίον του. Αυτά εμφάνισαν ένα νέο πρόσωπο, διεύρυναν την απήχησή του στο λαό και του εξασφάλισαν τον σεβασμό των πολιτικών αντιπάλων".
Ακούσαμε για το πολιτικό του ήθος, την ηθική του ακτινοβολία, το "εθνάρχης", την προσφορά του και την προσωπικότητά του. Μπούρδες στο τετράγωνο. Και με στοιχεία είναι μπούρδες στο τετράγωνο.
Δεν αμφισβητούμε το μεγάλο πολιτικό ρεύμα που είχε. Δυστυχώς υπήρξε λιποτάκτης και αχάριστος. Επάξια του συνάδει η αρχαία-σοφότατη-παροιμία "Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος". Ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα κατακερματίζοντας και διαλύοντας πολιτικά τον άνθρωπο που τον προώθησε στα πολιτικά: τον Λ. Ευταξία, (εξαιρέσει οι μασονικές στοές). Την δεκαετία του 1940, από μετριοπαθής δεξιός γίνεται σοσιαλιστής και με την επανασύσταση του Λαικού Κόμματος ξαναγίνεται δεξιός. Εκλεκτός των Αμερικανών για την πρωθυπουργία από τις αρχές του 1949. Το 1952 απειλεί τον Παπάγο να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Ελληνικού Συναγερμού αλλιώς θα ίδρυε κόμμα μαζί με άλλους κομμουνιστικών τάσεων που θα είχαν ως σύνθημα την απόσχιση της Μακεδονίας από το Ελληνικό κράτος (Μακεδονικό Κόμμα)!! "Εκπαίδευση" στις ΗΠΑ από Δεκέμβριο 1952 ως Φεβρουάριο 1953.
Μετά την δολοφονία-από Άγγλους-του Παπάγου ο Βασιλέας Παύλος Α΄ επιλέγει τον Σ. Στεφανόπουλο ως νέο πρωθυπουργό. Καταφθάνει ο σταθμάρχης της CIA Άλφρεντ και απαιτεί από τον Παύλο την ορκωμοσία του Καραμανλή. Ο Παύλος το αποδέχθηκε και τον ορκίζει ως νέο πρωθυπουργό και μετά 19 χρόνια ο Καραμανλής εξοστρακίζει με τον χειρότερο τρόπο τον γιο εκείνου που τον όρκισε ως πρωθυπουργό! Αχαριστία στις δόξες της!
Το 1974 επιστρέφει αργυρώνητος στην Ελλάδα με 130.000.000 δολάρια από τον Ροκφέλερ για βραχυπρόθεσμη παραμονή στην εξουσία και ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας όνομα παρμένο από το 9ο Συνέδριο του ΚΚΕ που αποφάσισε "για μία νέα δημοκρατία". Δημοκρατία εξαιρετική όπου 28.000.000 Ορθόδοξοι Χριστιανοί της Ρωσίας βρήκαν φρικτό θάνατο στον παράδεισο της λίμνης Γκουλάγκ!!!
Νομιμοποίησε το ΚΚΕ επειδή υποδέχθηκε τον Καραμανλή μετά βαίων και κλάδων τον Ιούλιο του 1974. Το αντίδωρο ήταν η νομιμοποίηση του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας και η εισβολή του στην ενημέρωση, τον καλλιτεχνικό κόσμο και την εκπαίδευση. Καλύτερα ας μην αναφερθούμε για το άνισο και αθέμιτο δημοψήφισμα της 8ης Δεκεμβρίου που σ΄ αυτό μόνον ο Ελληνικός λαός δεν αποφάσισε. Αποφάσισε η Μπίλντεμπεργκ, ο Κίσιγκερ, ο διεθνής Σιωνισμός, ο Ροκφέλερ, η NSA, ο Καραμανλής.
Και το 1980 ο δήθεν "εθνάρχης" κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα. Αφού έδιωξε τον Βασιλιά, γίνεται τώρα αυτός "βασιλιάς" όχι στον Ορθόδοξο Θρόνο που τριπλασίασε την Ελλάδα, αλλά στον θρόνο της απληστίας και το φρούριο της ασυδοσίας που φόρτωσε στον Έλληνα φορολογούμενο τεράστιες δαπάνες για να καλοπερνούν οι Σατρζετάκηδες, οι Στεφανόπουλοι και οι Παπούλιαδες.
Αυτός ήταν ο Κ. Καραμανλής. Από τις πράξεις του καταλαβαίνουμε και πιο ήταν το έργο του, πως ήταν ο χαρακτήρας και πως "εργαζόταν".
Αν ήταν πραγματικά εθνάρχης δείτε και διαβάστε αυτό: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ "ΕΘΝΑΡΧΗ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου