Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

O ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΦΩΤΟ)


Ήδη από το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Βασίλισσα Άννα-Μαρία, τα παιδιά του Διάδοχο Παύλο και Πρίγκιπα Νικόλαο ως και τα εγγόνια του Κωνσταντίνο και Αχιλλέα.
Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Κωνσταντίνος μετά της Βασιλίσσης, των υιών και των εγγονών του κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Εμίν Αγά, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως θα πρέπει οι Έλληνες να είναι ενωμένοι.
«Συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τότε που ο παππούς μου ήταν εδώ και ήταν μία ευκαιρία για τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου να δουν την περιοχή. Είναι μία συγκινητική επίσκεψη. Από δω ξεκίνησε η απελευθέρωση των Ιωαννίνων... Στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Ο κόσμος υποφέρει κι αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Υπάρχει κάποιο φως, οι ξένοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες. Δεν μας έχουν στην απομόνωση κι αυτό είναι καλό σημάδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όταν η Ελλάδα υποφέρει, μόνο η ένωση μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι οι πολιτικοί έχουν υπόψιν τους πως αν δεν τα βρούνε ο κόσμος θα θυμώσει παραπάνω. Προσπαθούν να βρουν μία λύση» ανέφερε για να καταλήξει λέγοντας πως «αυτά δεν είναι δεν για μένα» εννοώντας οι δηλώσεις πολιτικού περιεχομένου.












Ψηφίστε Βασιλευομένη Δημοκρατία στον παρακάτω σύνδεσμο: Πολιτεύματα - Galop.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου