Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΤΩΡΑ)!


Αντιδράσεις προκαλεί η νέα ανάρτηση στο facebook του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Θεοδωρίδη. Μετά την πρόταση για χρήση της «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά δικαστήρια, με νέα ανάρτησή του και με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων, υποστηρίζει ότι τα δύο ακατοίκητα νησιά πρέπει να ονομάζονται "Καρντάκ" (σσ με την τουρκική τους ονομασία), υπονοώντας ότι τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία!!!
Picture 0 for Στην Τουρκία ανήκουν τα Ίμια, λέει o Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑΌπως σημειώνει, τα Ίμια βρίσκονται πιο κοντά στην Τουρκία, ενώ προτείνει να μοιράσουμε το Αιγαίο με τους γείτονες, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ακόμη προτείνει να σταματήσουν οι αναχαιτίσεις τουρκικών αεροσκαφών όταν παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο και να παραιτηθεί η Ελλάδα του δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια.
Στην ανάρτηση μεταξύ άλλων αναφέρεται:
«Με αφορμή την επέτειο των "Ιμίων" (κατ εμέ "Καρντάκ", διότι η παραχώρηση Δωδεκανήσων από Ιταλία προς Ελλάδα περιελάμβανε ΜΟΝΟ τις ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ προς αυτά βραχονησίδες, ενώ οι συγκεκριμένες είναι ΣΑΦΩΣ πιο κοντά στην Τουρκία παρά στην Κάλυμνο), αξίζει να τονιστεί ότι η πιο ευφυής επινόηση του ελληνικού καπιταλισμού για την απόσπαση της συναίνεσης των καταπιεζόμενων μαζών είναι η επίσημη κρατική προπαγάνδα περί δήθεν ύπαρξης "εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων", σύμφωνα με την οποία αθροίζονται ως τάχα ευρισκόμενοι οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι της...».
«Για να μην ξανασυμβεί μια κρίση όπως τότε με τα Ίμια/Καρντάκ, μια ριζοσπαστική αντιεθνικιστική κομμουνιστική Αριστερά θα απαιτούσε να σταματήσουν εδώ και τώρα οι αναχαιτίσεις αεροπλάνων που κοστίζουν ζωές και χρήμα, να απεμποληθεί η παράλογη αξίωση της επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια και να ξεκινήσουν απευθείας διαπραγματεύσεις για όλα τα ζητήματα ώστε να λυθούν οι διαφορές με συμβιβασμούς και αμοιβαίες υποχωρήσεις».
Ο πλήρης ανθελληνισμός, η πλήρης γελοιοποίηση της "προοδευτικής" Αριστεράς η οποία για μία ακόμη φορά, μέσω εκπροσώπου της, δείχνει πόσο ανιστόρητη είναι, πόσο ανθελληνική είναι, πόσο υποταγμένη στα αφεντικά της της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Όμως ο κόσμος, ιδιαιτέρως οι κάτω των 40 ετών και τα νέα παιδιά πέφτουν στην παγίδα της αριστερής προπαγάνδας και θεωρούν την εθνοβλαβή Αριστερά ως την "ιδεολογία της προόδου, της νέας γενιάς που σηματοδοτεί ένα ευρύ άνοιγμα στην κοινωνία".  

Την μάθαμε την Αριστερά αλλά πρέπει και ο εθνικόφρων σώφρων πληθυσμός της Πατρίδος μας να ακούει μία διαφορετική άποψη αλλά προ πάντων: την αλήθεια.

Ευτυχώς, ο κ. Τσίπρας τον ξήλωσε από το ΣυΡιζΑ.

Αν σηκώνονταν από το μνήμα οι αείμνηστοι πεσόντες για την Ελλάδα και την ακριτική αυτή γωνιά της επικράτειας μας Γιαλοψός, Βλαχάκος και Καραθανάσης τι θα έκαναν στον Θεοδωρίδη; 
Ας ήταν ο Βασιλιάς και να δείτε που θα ήταν τώρα ο Θεοδωρίδης. Αυτή δεν είναι άποψη, αυτή είναι αξίωση εθνικής μειοδοσίας μέχρι και προδοσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου