Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ!

Στις 28 Ιανουαρίου 2013 θα συμπληρωθούν 5 χρόνια από την κοίμηση ενός φωτισμένου Γενάρχη: του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Η απουσία αισθητή. 
Ο αείμνηστος μακαριστός Χριστόδουλος έδωσε πάμπολλους αγώνες για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα. Μπροστά, στην πρώτη γραμμή του αγώνα. 
Σήμερα αν ήταν, θα βρίσκονταν κοντά μας, ο λόγος θα ζέστανε τις καρδιές και θα τις γέμιζε από ΧΡΙΣΤΟ & ΕΛΛΑΔΑ. Θα έδινε την ελπίδα, θα έκανε νέες λαοσυνάξεις, νέες προσπάθειες για την ευημερία του Ελληνικού λαού.
Όμως το σημερινό πολιτειακό και πολιτικό σύστημα της χώρας θέλει προδότες, απατεώνες ολκής. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο μεγάλος αυτός ηγέτης της Ορθοδοξίας δολοφονήθηκε!!! Ένας καρκίνος δεν παρουσιάζεται έτσι. Δεν βγήκε ο καρκίνος από μόνος του αλλά κάποιοι, με την συμπεριφορά και τις πράξεις τους, ήταν η αιτία που ο άνθρωπος απέκτησε τον καρκίνο και αυτοί οι κάποιοι δεν περιορίζονται στους κόλπους του πολιτικού κατεστημένου αλλά και του εκκλησιαστικού.
Θέλουν ποτέ τα ξένα κέντρα εξουσίας έναν τέτοιο δυναμικό άνθρωπο;;; Έναν νέο Παπαφλέσσα;

Επίσης αυτά το βίντεο πρέπει να το δείτε όλοι οι Έλληνες. Ωστόσο είναι αφιερωμένο στους "Έλληνες" που ψήφιζαν και θα ψηφίσουν τα κόμματα που προδίδουν την Μακεδονία και ονομάζουν τα Σκόπια "Μακεδονία" ΠαΣοΚ, ιδίως ΣυΡιζΑ και ΚΚΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου