Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΝΕ!

Διαβάστε την απίστευτη πρόκληση "Φασισταριά του κερατά, η πηγάδα στον Μελιγαλά θα ξανανοίξει...
ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ! 
ΚΑΤΩ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!
Και επειδή στην ταξική πάλη είστε με τους αστούς, ετοιμαστείτε να εξαφανιστείτε όταν η επανάσταση θα γίνει...
ΕΝΝΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ
ΤΟ ΚΚΕ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ!"

Σε ελεύθερη μετάφραση σύμφωνα με την κομμουνιστική διάλεκτο: 
* φασισταριά: ο οποιοσδήποτε που εκδηλώνει αντίθετη άποψη με την ουτοπία του κομμουνισμού και του μαρξισμού που στοίχισε την ζωή σε 30.000.000 και πλέον εκατομμύρια.
* ΕΑΜ-ΕΛΑΣ: ομάδες ένοπλων κομμουνιστών οργανωμένες από τους σιωνιστές μέσω του κομμουνισμού, υποκινούμενες από την Σοβιετική Ένωση και χρηματοδοτούμενες από την Αγγλία. Υπό το απατηλό σύνθημα "ΕΑΜ" ξεγελάστηκαν πολλοί πατριώτες και βασιλόφρονες και εντάχθηκαν στις γραμμές του. Η "μεγαλύτερη εθνική αντιστασιακή οργάνωση ΕΑΜ" σκότωσε 375 Γερμανούς και 50.000 περίπου Έλληνες.
* Μελιγαλάς: πηγάδι μεγάλων διαστάσεων όπου οι κομμουνιστές έριξαν εκεί τα 4.000 θύματα τους (αφού πρώτα τους βασάνισαν φρικιαστικά) με την ταμπέλα ως συνήθως του "φασίστα" και του "δοσίλογου".
* Αγώνας και θυσία του ΚΚΕ: η προσπάθεια του ΚΚΕ για ήττα των Ελλήνων στον Μικρασιατικό πόλεμο, για απόσχιση της Μακεδονίας-Θράκης από την Ελλάδα, για συρρίκνωση του Ελληνισμού (εδαφικά & πληθυσμιακά). Η προσπάθεια του ΚΚΕ για κάθε τι αντεθνικό, άθεο σύμφωνα με τις διαταγές που θα πάρει από την Ρωσία και τώρα από κάπου αλλού...

Τολμούν και λένε τα κομμουνιστικά αποβράσματα χωρίς μία συγγνώμη τουλάχιστον, θα ανοίξει η πηγάδα του Μελιγαλά! Ετοιμάζονται για ε΄ γύρο. Συμμορφωθείτε, ζητήστε συγγνώμη, επιστρέψτε τις συντάξεις που σας έδωσε ο Α. Παπανδρέου πίσω στο κράτος, αποβάλλετε την εξωπραγματική και οπισθοδρομική κρατικοδίαιτη ιδεολογία σας και ενωθείτε στην κοινή αφύπνιση, στον κοινό αγώνα, την κοινή επανάσταση με σύνθημα "ΧΡΙΣΤΟΣ & ΕΛΛΑΔΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου