Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-666-ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ


Όπως έδειξα και σε κείμενα που δημοσίευσα πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, η Χρυσή Αυγή (Λαϊκός Σύνδεσμος) έχει άμεσο συσχετισμό με τον Εωσφορισμό.
XRYSH AUGH 2Ο αρχηγός της – γενικός γραμματέας – Ν. Μιχαλολιάκος παλαιότερα εξέδωσε την ποιητική συλλογή «Η εξομολόγησις ενός Εθνικού» (Εθνικός = Ειδωλολάτρης), μία συλλογή που ήταν γεμάτη από αντιχριστιανικά μηνύματα και διφορούμενα νοήματα. Αλλά και προλόγισε δύο ποιητικές συλλογές, επίσης με πολλά και σαφή «σκοτεινά» υπονοούμενα: «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου» του Οδυσσέα Πατεράκη και «Μηνύματα» του Γεωργίου Μεταξά.

Το μυστήριο όμως, που δεν θέλησε ο Νίκος Μιχαλολιάκος να ξεδιαλύνει, έχει και συνέχεια! Πολλή συνέχεια... Και δείχνει ότι η Χρυσή Αυγή (Λαϊκός Σύνδεσμος) είναι ευάλωτη-τρωτή από παντού. Με πρώτο απ’ όλα τα ζητούμενα την ίδια την ονομασία της. Γιατί Χρυσή Αυγή; Τι σχέση έχει το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (Golden Dawn) του πασίγνωστου σατανιστή Άλιστερ Κρόουλι με ένα... «ελληνικό εθνικιστικό κίνημα»; Καμία απολύτως, απαντά αμέσως ένας ενσυνείδητος Έλληνας πατριώτης, ένας χριστιανός ορθόδοξος! Γιατί η Χρυσή Αυγή δεν είναι καθόλου ένα ελληνικό πατριωτικό-εθνικιστικό κόμμα, αλλά μία ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστική (δηλ. ναζιστική) δύναμη, της οποίας όλες οι θεωρίες – όπως καταγράφονται στα διάφορα έντυπα που εξέδωσε στο παρελθόν – ακολουθούν την γνωστή χιτλερική γραμμή ατόμων σαν τον Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ, τον Όττο Ντίτριχ, τον ίδιο τον Αδόλφο Χίτλερ κτλ. Η Χρυσή Αυγή δεν υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά της Αρίας (βλ. Γερμανικής) Φυλής!...

Τι είναι ο Άλιστερ Κρόουλι; Στην Βικιπαίδεια διαβάζουμε: «Αν και έχουν γραφεί αρκετές βιογραφίες, κριτικές και δοκίμια για τον Άλιστερ Κρόουλι (1875-1947), ο μύθος που τον συνοδεύει καθορίστηκε κυρίως από την προσωπικότητά του. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, αφού ο ίδιος αποκαλούσε τον εαυτό του «Θηρίο 666», ή κραυγαλέα υπερασπιζόταν ένα «νέο νόμο» για την απελευθέρωση και ενδυνάμωση της ανθρώπινης ύπαρξης (Θέλημα) που απαιτούσε ουσιαστικά την απελευθέρωση από τις περισσότερες κοινωνικές και ηθικές συμβάσεις, μιας πουριτανικά οργανωμένης κοινωνίας, όπως ήταν η βρετανική κοινωνία της εποχής του.
Οι βιογράφοι και οι κριτικοί που προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον Κρόουλι νιώθουν την ανάγκη ουσιαστικά να υπερασπιστούν ή να απορρίψουν τον χαρακτήρα του και το μαγικό του σύστημα βασισμένοι στον τρόπο με τον οποίο εκείνοι βλέπουν τις απόκρυφες δοξασίες. Ο Kenneth Grant και ο Hymenaeus Beta, αποκρυφιστές και οι δύο και συνάμα εκδότες του Κρόουλι, ανήκουν στο στρατόπεδο των συμπαθούντων, ενώ ο John Symonds, επίσης εκδότης του Κρόουλι, μιλά εκ μέρους του στρατοπέδου των αντιπαθούντων – και δεν είναι λίγοι, δικαίως ή αδίκως. Παράδοξη και αντιφατική φυσιογνωμία ο Άλιστερ Κρόουλι επικρίθηκε σφοδρά -κυρίως για τις εσωτερικές του πεποιθήσεις - αλλά ταυτόχρονα έμεινε στην αφάνεια ένα μεγάλο μέρος του συγγραφικού του έργου».

Φοβερά τα παραπάνω... Γιατί λοιπόν ένα «ελληνικό εθνικιστικό κίνημα» πήρε την ονομασία μιας ανοιχτά σατανικής και μαγικής οργάνωσης του μεσοπολέμου; Θα μπορούσε κάποιος να τα συνδέσει με πολλά, απίστευτα πολλά. Για παράδειγμα με την ίδια την πραγματικότητα που θέλει τον Εωσφόρο να είναι, σύμφωνα με ερμηνείες της μυθολογίας μας, το παιδί της... Χρυσής Αυγής! Αυτός δηλ. ο οποίος φέρνει την Αυγή (το Φως), που εδώ και αιώνες η Εκκλησία μας έχει επίσημα αφορίσει ως Πεπτωκότα Άγγελο-Σατανά.

Αλλά και άλλα εφιαλτικά, που θα πρέπει να τα ξέρουν οι Έλληνες πριν πάνε απερίσκεπτοι στην κάλπη. Όπως ότι το 2001 εκδόθηκε ένα «παράξενο» περιοδικό, ονόματι “The Forest”, με υπεύθυνο το μέλος τότε της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Τζανετάτο, το οποίο έβριθε αλλόκοτων μηνυμάτων. Αυτό το περιοδικό τελικά έκλεισε με εισαγγελική εντολή, αφού θεωρήθηκε πως περιέγραφε ή και ωθούσε σε τελετουργικούς φόνους! Που ως γνωστόν αυτές τις αποτρόπαιες εγκληματικές πράξεις οι σατανιστές τις αποκαλούν «θυσίες στον τραγόμορφο θεό»... Λεπτομέρεια; Ο Παναγιώτης Τζανετάτος ήταν την ίδια περίοδο επίσημος συνεργάτης του περιοδικού «Αντεπίθεση» της Χρυσής Αυγής.

EOSFOROS XRYSAUGOSΑλλά και γιατί σε ιστοσελίδα που τιτλοφορείται “Satan’s Kingdom” («Το Βασίλειο του Σατανά») - http://resuractor.blogspot.gr/ - και δίπλα σε νεκροκεφαλές, εξάκτινα-σατανικά αστέρια και σελίδες γνωστών σατανολατρών της χέβι μέταλ μουσικής (Ozzy Osbourne, AC/DC, Manowar και άλλα), υπάρχει παραπομπή στην ιστοσελίδα του κόμματος της... Χρυσής Αυγής; Και γιατί επίσης ο δημιουργός αυτού του ιστότοπου ονομάζεται Εωσφόρος Χρύσαυγος (!) και ποιος άραγε είναι αυτός;

Γιατί, επίσης, στο περιοδικό “White Revolution” («Λευκή Επανάσταση», πάλι χιτλερισμός-ρατσισμός και εδώ!), στο 2ο τεύχος, σε συνέντευξή του ο αρχηγός του συγκροτήματος μπλακ μέταλ μουσικής Funebre Inferi αναφέρει σε ένα σημείο μερικά «παράξενα σημεία»; Όπως π.χ. όταν απαντάει: «Οι Funebre Inferi, όπως είπα, έχουν να κάνουν μόνο με θάνατο, νεκρολατρεία, μεσαίωνα, μαγεία, Ιερά Εξέταση και αντιχριστιανισμό. Η θεματολογία των Honfer όμως βασίζεται κυρίως πάνω στον παγανισμό, στον πόλεμο και στο μίσος. Εγώ προσωπικά είμαι εθνικιστής, αλλά υποστηρίζω παράλληλα και τον εθνικοσοσιαλισμό. Το μόνο ελληνικό και εθνικιστικό κίνημα που υποστηρίζω απόλυτα, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αυτό, γιατί μόνο απ’ αυτό το κίνημα μπορούμε να περιμένουμε κάτι, για να αλλάξει η σημερινή κατάσταση».

Και, τέλος, γιατί υπάρχουν μερικοί «οπαδοί», «υποστηρικτές» κτλ., που σχετίζονται με υποθέσεις μαύρης μαγείας του παρελθόντος; Με «κουκλάκια» δηλ. και με «καρφίτσες», αλλά και με αληθινά εγκλήματα («ανθρωποθυσίες») γυναικών, όπως η γνωστή υπόθεση της Παλλήνης. Και σαν «ειδικοί» στο νεκρονομικό, όπως για παράδειγμα ο Θ. Κουδ. Τελικά είχαν δίκιο όταν κάποτε έλεγαν: «Ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου». Γι’ αυτό καλό είναι να θυμηθούμε τους παρακάτω στίχους, που σε κάποιους (λίγους) θυμίζουν... πολλά:
Σκύψε τα χέρια σου άπλωσε και πάρε την ψυχή μου
Σε σένα ανήκει Ω Σατανά, και εδώ και μπρος και πάντα
Γιατί το τόλμησα και εγώ, το πώς να το ρωτήσω
Γίνεται να ’ναι δίκαιος ο δημιουργός της πλάσης;
Ελληνορθόδοξος Αντι-Ναζί

Από την εφημερίδα "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου