Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος«Ο λαός ήθελε διορισμούς, φοροαπαλλαγές, φοροδιαφυγή» μας είπε πάλι ο Θ. Πάγκαλος που χαρακτήρισε "κωλόπανο" την Ελληνική Σημαία τον Ιανουάριο του 1996 για την τραγωδία στα Ίμια. Και κουνά το δάκτυλο κάνοντας μας υποδείξεις. Πράγματι υπήρξε μία μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού που κινούταν σ΄ αυτήν την νοοτροπία. Δεν το αρνούμαστε. Αλλά τσουβαλιάζει έναν ολόκληρο λαό που μάτωσε για την Ελλάδα και βλέπει τους κυβερνήτες της να τον συμπεριφέρονται σαν σκουπίδι. Δεν μπορεί να μιλά ο Θ. Πάγκαλος ένας προδότης στα Ίμια, ένας πολιτικάντης που υπήρξε μέλος αυτού του σάπιου συστήματος της Αβασίλευτης Δημοκρατίας, που διετέλεσε Υπουργός στις καταστροφικές κυβερνήσεις του εβραιογενούς Σημίτη. 
Τι άλλο μας υποδεικνύει: «Η μεταπολίτευση λειτούργησε, είχαμε κοινωνική ειρήνη, καταφέραμε να πάμε μπροστά και έχουμε πάει πολύ μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, 20 χρόνια πριν» δήλωσε. Η μεταπολίτευση έκανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην Ελλάδα. Με το προκάλυμμα της πολιτικής σταθερότητος και της "εποχής του μελιού" που το κόμμα σου δημιούργησε και το οποίο πιστά διακόνησες. Ποιος έκανε τον αγρότη τεμπέλη; Το κόμμα σου κ. Πάγκαλε. 
Τόνισε πως "η Ελλάδα είναι η 25η πλουσιότερη χώρα του κόσμου". Και την καταντήσατε πάμφτωχη.  Γι΄ αυτό παράγει μόνο για γιαούρτια και αυτά με εισαγόμενο γάλα; Γι΄ αυτό ο Στρατός μας προμηθεύεται μπότες από την Τουρκία; Πως έγιναν αυτές οι κοιλιές κ. Πάγκαλε; Έφαγαν όσοι έφαγαν ορισμένοι πολίτες αλλά όχι όλοι και προ πάντων όχι όσο φάγατε εσείς. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να σας μισεί περισσότερο ο Ελληνικός λαός.

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ & ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΛΛΩ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ 35% ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!! ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου