Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

Στο δικό του κίνημα προχώρησε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαίας κ. Νικολόπουλος. «Εμείς και πολλά στελέχη από όλα τα σημεία της Ελλάδος, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια για την δημιουργία ενός σύγχρονου Χριστιανοδημοκρατικού κινήματος, μιας Νέας Δημοκρατίας του 21ου αιώνα», δήλωσε ο Νίκος Νικολόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σε αναφορά του για το «Κίνημα Αναγέννησης».

Επανέλαβε ότι πρόκειται σε πρώτη φάση τουλάχιστον για ένα δίκτυο ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών και όχι για κόμμα και ξεκαθάρισε πως το κίνημα «δεν θα επιτρέψει σε κανέναν όψιμο Νεοδημοκράτη, σε κανέναν γυρολόγο και σε κανέναν καινοφανή αστέρα της πολιτικής να αλλοιώσει το DNA αυτής της παράταξης, που είναι η μόνη που ξέρει την αξία της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας, αλλά μόνο μέσα σε ένα πλαίσιο αξιοπρέπειας και ευημερίας για τον λαό».
Ο βουλευτής Αχαϊας υπογράμμισε ακόμη ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που, είτε βρίσκονται στη Νέα Δημοκρατία σήμερα, είτε άλλαξαν επιλογή τα τελευταία χρόνια, είτε ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του κέντρου και της δεξιάς, παραμένουν ανένταχτοι. «Αυτοί όλοι εκτιμούν πως οι μνημονιακές επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ σήμερα, οδηγούν αφενός μεν σε περαιτέρω συρρίκνωση των εισοδημάτων των Ελλήνων πολιτών οδηγώντας τους σε άμεση φτωχοποίηση αφετέρου εξαφανίζουν την απήχηση της ΝΔ στο λαό να την εξαερώνουν πολιτικά», πρόσθεσε.
Ο στόχος είναι η ανασύνταξη της ΝΔ, ενός χρεοκοπημένου κόμματος που έφθασε την Ελλάδα σε τέτοιο σημείο. Θεολόγος ο κ. Νικολόπουλος. Άδικα προσπαθεί για ένα κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα και που οι αρχηγοί της πρόδωσαν συνειδητά την Πατρίδα και τον λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου