Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Hro Dioti SIRIZA«Εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες προκαλούν οι δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου σχετικά με την πρόθεση της Εκκλησίας να παραχωρήσει για χρήση αγροτική γη», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, συντονίστρια κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει με πρόσχημα την κρίση να λεηλατούμε την περιουσία του ελληνικού λαού και τους φυσικούς πόρουςΑσφαλώς δεν υπάρχει κανείς που δεν θα έβλεπε θετικά την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας, που είναι μεγάλη, και που πραγματικά θα μπορούσε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης, με την παραχώρησή της κύρια σε νέους ανέργους, ακτήμονες και μικροκληρούχους», αναφέρει και προσθέτει ότι υπάρχουν ζητήματα που δεν αποσαφηνίζονται και σε συνδυασμό με αναφορές στην ανάγκη αποχαρακτηρισμού εκτάσεων, προκαλούν εύλογα ερωτήματα και ανησυχίες.
Ας γνωρίζει λοιπόν η άθεη αυτή κοπέλα που θέλει να εκπροσωπεί και τον Ελληνικό λαό ότι από το 1834 και έπειτα το 96% της περιουσία της Εκκλησίας έχει λεηλατηθεί. Τα χωράφια ουδέποτε αξιοποιήθηκαν. Μονές έκλεισαν. Ιερά σκεύη στις αποθήκες των δημοσίων υπηρεσιών. Ας τα μάθει αυτά η Διώτη και να μη μας λέει αρδουμπολογίες!!!

Καλό θα είναι ο κ. Τσίπρας να επιστρέψει από την Αργεντινή. Προσβάλλει το Ελληνοορθόδοξο αίσθημα των πολιτών όντας Χριστουγεννιάτικα σε ξένη χώρα. Η Εκκλησία προσπαθεί, η Εκκλησία δίνει, η Εκκλησία προσφέρει, σε αντίθεση με εσάς που κοροιδεύετε χωρίς αιδώ τον Ελληνικό λαό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου