Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ & ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Τρεις δράστες κατέβασαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία από το κτίριο της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Λαμίας, ενώ έσπασαν και την κάμερα της τράπεζας. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξέτασαν το υλικό που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα και εντόπισαν την ταυτότητα των δραστών. Πρόκειται για δυο φοιτητές από τη Λαμία που σπουδάζουν στη Λάρισα, 24 και 23 ετών αντίστοιχα και για έναν φίλο τους 28 ετών, άνεργο. 
Η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική: διαπόμπευση, φτύσιμο από όλους στα ανθελληνικά τους μούτρα. Για τους 2 φοιτητές φυλάκιση επί 20 έτη και εκδίωξη από το Πανεπιστήμιο χωρίς να έχουν το δικαίωμα να σπουδάσουν πουθενά αλλού και προσληφθούν για εργασία. Για τον άνεργο φυλάκιση επί 20 έτη και απαγόρευση αυτού, του δικαιώματος πρόσληψης για εργασία και στέρηση από όλους τους εμπλεκομένους πολιτικών δικαιωμάτων εφ΄ όρου ζωής.
Οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν χύνοντας τόνους αίματος για την Σημαία και έρχονται 3 αλήτες και την καίνε. Που νομίζουν ότι βρίσκονται; Στην Ουγκάντα; Στην χώρα που γέννησε τον πολιτισμό που τα χώματα της είναι ποτισμένα με αίματα Αγίων και ηρώων!
Εδώ στην Λαμία έχουν άγαλμα του αρχισφαγέα και ομοφυλόφιλου Βελουχιώτη. Πως αντέχουν οι γνήσιοι πατριώτες της περιοχής. Έπρεπε να το βομβαρδίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου