Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΡΙΚΣΣΥ & ΛΟΒΕΡΔΟΣ...

Ο Λοβέρδος μετά την διαγραφή του από το ΠαΣοΚ ίδρυσε το πολιτικό κίνημα ΡιΚΣΣυ (Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας).
Ο Λοβέρδος ήταν παλιό στέλεχος της ΚΝΕ, την εποχή που η ΚΝΕ αισθανόταν αρχηγός και τσάκιζε τα μούτρα πατριωτών με την κατηγορία του "φασίστα". Θύμα του Α. Λοβέρδου ήταν ο βασιλόφρων Άρης Δεσλής, πατριώτης-αγωνιστής για τα μεγάλα της φυλής οράματα. 
Τώρα, ο "δυσαρεστημένος" από το ΠαΣοΚ, πρώην κλαψιάρης Υπουργός της δωσίλογης κυβέρνησης Παπανδρέου θέλει να δημιουργήσει ένα κόμμα με αρχές του υλισμού και της αφθονίας, του εγωισμού. Αυτό σημαίνει σοσιαλδημοκρατισμός ή σοσιαλισμός. 
Την άνοιξη έχει ανακοινώσει πως θα γίνει κόμμα και θα πραγματοποιηθεί το Ιδρυτικό Συνέδριο της ΡιΚΣΣυ. 
Να τόχει να το χαίρεται ο κ. Λοβέρδος. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από ηγέτες, όχι από κόμματα και αποκόμματα που διχάζουν τον λαό.

Τα επόμενα άρθρα μας θα αφορούν την Ιστορία της Ελλάδος τα τελευταία 72 χρόνια (1950-2012). Στοιχεία απίθανα και ασύληπτα, δολοφονίες πολιτικών ηγετών (Παπάγος, Σ. Βενιζέλος, Μακάριος κλπ) και πλούσιο παρασκήνιο. Η αλήθεια τώρα θα φανεί και ο κόσμος ας λάβει τα μέτρα να ξέρει ποιους ψηφίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου