Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ

λιανι
Στο σφυρί φαίνεται να βγάζει η Μιμή Λιάνη τα πανάκριβα κοσμήματά της καθώς βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.
Όπως η ίδια υποστηρίζει: «Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση και για αυτόν τον λόγο αναγκάζομαι να πουλήσω μέχρι και δικά μου πράγματα. Μόνο εάν πουληθούν τα σπίτια θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα μου. Όπως καταλαβαίνετε όταν παίρνεις 850 ευρώ σύνταξη δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις υποχρεώσεις σου να τρέχουν και τα χρέη συνεχώς να αυξάνονται».

Βέβαια ήταν καλά όταν έτρωγε τα λεφτά του Ελληνικού λαού μαζί με τον 2ο εθνικό ολετήρα Α. Παπανδρέου. Όταν της "έκανε δώρο" πολυτελέστατη βίλα 2.500.000.000 δραχμών το 1994! Όπως το ακούτε: δυόμισι δισεκατομμύρια δραχμές. Ήταν χρήματα του Ελληνικού λαού και ένα ποσοστό τους (3%) δάνειο από τον σημερινό Πρόεδρο της "Δημοκρατίας" Κ. Παπούλια. Όμως για την προίκα της Σοφίας και την βασιλική χορηγία φώναζαν και ύβριζαν κατά των Βασιλέων όχι όμως για τα τεκταινόμενα του "ηγέτη"-(εντολοδόχο των Ροκφέλερ)- και των Προέδρων της Δημοκρατίας π.χ. αίρ-κοντίσιον παράνομα στην Ελλάδα (Σαρτζετάκης) και πάρτι (Στεφανόπουλος) κλπ.
Ήταν καλά όταν η Καλαμάτα ζούσε έναν πρωτοφανή σεισμό αυτή μαζί με τον κατά 43 χρόνια μεγαλύτερο της γκόμενο έκανε βόλτες με το πλοιάριο. Σε αντίθετη περίπτωση οι Βασιλείς Παύλος και Φρειδερίκη μόλις έγινε σεισμός στην Ζάκυνθο έτρεξαν αμέσως κοντά στον πληγέντα λαό (1953).

Για να ξέρουμε ιστορία και καταστάσεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου