Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟ ΤΟ "ΣΤΕΜΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Από το "Ελληνικόν Στέμμα της Δημοκρατίας" στην ψήφιση του Μνημονίου Ι και την συμμετοχή στην κυβέρνηση των κομμάτων της καταστροφής. Δεν μπορούμε να μιλούμε για άλλον από τον Γ. Καρατζαφέρη ιδρυτή και Πρόεδρο του πρώην πατριωτικού κόμματος του ΛαΟΣ.
Φιλοβασιλικός στα νιάτα του, υποστήριζε την επάνοδο του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ στην Πατρίδα κατά τα χρόνια του απριλιανού καθεστώτος και της ιωαννιδικής χούντας. Κατά το δημοψήφισμα του 1974 εξέδωσε την εφημερίδα "Το Έλληνικόν Στέμμα της Δημοκρατίας" όπου ήταν ένα από τα 2 έντυπα (το άλλο λεγόταν "Βασιλευομένη Δημοκρατία") που προέτρεπαν τον λαό να ψηφίσει Βασιλευομένη στο δημοψήφισμα. 
Μετά τα γνωστά καλπονοθικά αποτελέσματα του συγκεκριμένου "δημοψηφίσματος" εντάχθηκε στην Νέα Δημοκρατία. Μετά τα χρόνια, ο Καρατζαφέρης έβλεπε πως η επαναφορά της Βασιλείας ήταν απίθανη (κατά την γνώμη του) προσαρμόστηκε με το καθεστώς και έγινε και υποστηρικτής του!
Με την ίδρυση του ΛαΟΣ κατάφερε να προσεταιριστεί τους φιλοβασιλικούς υπερτονίζοντας αφ΄ ενός το παρελθόν του αλλά μη θέτοντας αφ΄ ετέρου καθεστωτικό ζήτημα (εξάλλου οι περισσότερες "Βασιλικές Ενώσεις", ιδίως αυτή των Γιαννιτσών εξέφρασαν την υποστήριξή τους στο νέο κόμμα).
Ο Καρατζαφέρης θα το ανταποδώσει με την φράση (που την επανέλαβε άλλες 4 φορές) "Δεν θέλω βασιλικούς και χουντικούς".
Τον Μάιο του 2010 υπερψήφισε το Μνημόνιο Ι. Οι πρώην βουλευτές του και ο ίδιος υποστηρίζουν ότι ψήφισαν μόνο το Άρθρο 1 που προέβλεπε την δανειοδότηση της χώρας. Ναι, αλλά επίσης δεν μας λένε ότι το ίδιο το Μνημόνιο Ι λέει "ψηφίζοντας το Άρθρο 1, ψηφίζεις όλα τα υπόλοιπα άρθρα". Η κοροιδία σ΄ όλο της το μεγαλείο. Ψάξτε το!
Τον Νοέμβριο του 2011 στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου. Από τον Φεβρουάριο του 2009 διετεινόταν πως ένας μασόνος, άνθρωπος της Τριμερούς ο Παπαδήμος πρέπει να γίνει πρωθυπουργός, ενώ αυτός καυχιέται πως είναι Ορθόδοξος και το κόμμα του αντισιωνιστικό με χριστιανικές αρχές
Τώρα μετά την αποτυχία του για είσοδο του ΛαΟΣ στην Βουλή, έχει ανασυντάξει το κόμμα του και αναδιαμόρφωσε τον τηλεοπτικό του σταθμό (τον 1ο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό στην Ελλάδα από το 1983) αποκαλύπτοντας επιτέλους την αλήθεια (βεβαίως τονίζεται "η προσφορά του κόμματος, πως ήταν αντίθετος με τους Αμερικανούς κλπ") επειδή ξέρει ότι δεν πρόκειται να ξαναμπεί στην Βουλή, εκτός αν ο λαός αποφασίσει κάτι διαφορετικό.
Στην εκπομπή του "Όλη η Ελλάδα μια γειτονιά" της 7ης Δεκεμβρίου 2012 χαρακτήρισε και αυτός (μετά τον Μητσοτάκη τον Φεβρουάριο 1988) το δημοψήφισμα της 8ης Δεκεμβρίου 1974 unfair (=άδικο) με την προσθήκη "του κερατά" (unfair του κερατά).
Ο Κωνσταντίνος και οι βασιλόφρονες δεν είχαν εκπροσώπηση. Αλλά κανένας όμως (με εξαίρεση τον Πρόεδρο της Εθνικής Ελπίδας Γ. Παπαδόπουλο) δεν λέει πως έγινε καλπονοθεία. Η Βασιλευομένη πήρε 52% και το γύρισαν σε 30%. Τέλος. Τι φοβούνται. Τους ψευτοκουλτουριάρηδες της σάπιας διανόησης και του μαρξισμού.
Ο Γ. Καρατζαφέρης από φιλοβασιλικός στο σιωνιστικό στρατόπεδο. Κρίμα και ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου