Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Το νέο έτος πάντα μας κομίζει την ελπίδα για βελτίωση, για πρόοδο, για ειρήνη, για υγεία οικογενειακή και προσωπική. Εμείς αυτά ευχόμαστε σ΄ όλους τους Βασιλόφρονες και σε κάθε Ορθόδοξο Έλληνα και σ΄ όλον τον κόσμο. Το 2013 προβλέπεται ένα έτος με δυσκολίες. Όμως η ελπίδα πάντοτε πεθαίνει τελευταία.
Το νέος έτος ας γεννήσει την υγεία, την ευημερία, την δικαιοσύνη, την αγάπη, την ειρήνη, την πρόοδο. Ας φέρει και την γέννηση της Βασιλευομένης Δημοκρατίας στην Ελλάδα μας για την απαγκίστρωση της χώρας από τα τσακάλια και τις ύαινες που την κατακρεουργούν.
Οι Έλληνες είναι λαός για τα δύσκολα, είναι λαός λιτός και ασκητικός, φιλόπατρις και βαθιά θρησκευόμενος. Μην υποκύπτετε στις σειρήνες του παράλογου. Η ΠΑΝΑΓΙΑ δεν θα αφήσει την Ελλάδα στο έλεος των διεθνών τοκογλύφων και των ξένων κέντρων εξουσίας. Την προστατεύει και πρέπει καθημερινά να την ευχαριστούμε! Αυτή η κρίση πρέπει να μας κάνει πιο φιλάγιους, πιο φιλάνθρωπους. Χριστιανός σημαίνει αγωνιστής-επαναστάτης, όχι μόνο του προσωπικού του φορτίου της αμαρτίας και των παθών αλλά και άνθρωπος μίας χώρας που συμμετέχει στα κοινά και αντιμετωπίζει το άδικο. 
Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος λέει: "Κλέφτης δεν είναι αυτός που θα πάει κλέψει επειδή δεν έχει να φάει, αλλά αυτός που τον οδήγησε σ΄ αυτήν την κατάσταση"!

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου