Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1967. 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012. 45 ΧΡΟΝΙΑ...

45 χρόνια συμπληρώνονται από την αντιστασιακή ενέργεια του Βασιλέως Κωνσταντίνου εναντίον των απριλιανών κινηματιών. Για την αποτυχία του εγχειρήματος πατήστε εδώ (1950-2012 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ... (13)).

Οι περισσότεροι βασιλόφρονες θεωρούν την πράξη αυτή ως την βασικότερη ενέργεια του Βασιλέως Κωνσταντίνου ενόσω βρισκόταν στην Πατρίδα και τους αξιωματικούς της 21ης Απριλίου ως αμερικανόφιλους αξιωματικούς.
Ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα εξ αρχής:
Ο Κωνσταντίνος τόλμησε να τα βάλει με τις ΗΠΑ! Ποιος άλλος τόλμησε να το κάνει. Αντίθετα οι "μεγάλοι ηγέτες" Κ. Καραμανλής και Α. Παπανδρέου εντολοδόχοι και πράκτορες της Τριμερούς, της Μπίλντεμπεργκ NSA, DIA & CIA. O Βασιλιάς μας, που καθημερινά εργαζόταν και εργάζεται για το καλό και την πρόοδο της Ελλάδος και των Ελλήνων, έδιωξε τον επιτετραμμένο της CIA και της αμερικανικής πρεσβείας Νόρμπρεντ Άνσουτς όταν αυτός τόλμησε να δωροδοκήσει βουλευτές. "Δεν θα ανεχτώ παρεμβάσεις από κανέναν" υπερτόνισε ο Κωνσταντίνος και γι΄ αυτό έχασε τον θρόνο του!
Οι Στρατιωτικοί της 21ης Απριλίου δεν ήταν αμερικανοκίνητοι! Είχαν την βοήθεια του σιωνιστικού δακτύλου αλλά δεν ήταν αμερικανοκίνητοι. Ήταν Έλληνες πατριώτες αξιωματικοί που εκμεταλλευόμενοι την επικρατούσα κατάσταση, υφάρπαξαν την εξουσία για να αλλάξουν πράγματα στο Ελληνικό κράτος. Είχαν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Αλλά η εσωτερική (απειθαρχία στο Στράτευμα) και η διεθνής κατάσταση (προβλήματα με την ΕΟΚ και πολλές χώρες) ανάγκασαν τον Βασιλιά να προσπαθήσει δις να τους εκδιώξει. Ο Κωνσταντίνος είχε ανατραφεί δημοκρατικά και διαφορετικά. Δεν ήθελε να ήταν Βασιλιάς περιορισμένος στα κελεύσματα ενός καθεστώτος. Ήθελε την ομαλότητα και την ευημερία στην χώρα με το δικό του σχέδιο λειτουργίας ενός δημοκρατικού πολιτεύματος όπου ο Βασιλιάς δεν θα ήταν πηγή εξουσίας αλλά σύμβολο εθνικής ενότητος.
Βλέποντας την αποτυχία του εγχειρήματος του εγκατέλειψε αναγκαστικά την Ελλάδα για να μην γίνει αδελφική αιματοχυσία. "Κανένας θρόνος δεν αξίζει μπροστά στο τίμιο και ακριβό Ελληνικό αίμα" είπε ο μεγάλος μας Βασιλιάς. Καλό θα είναι να μην είμαστε συμβατικοί ανάλογα με τα πιστεύω και τα ιδεολογήματα μας. Την αλήθεια, την τεκμηριωμένη με στοιχεία αλήθεια.
Αυτήν αντιπροσωπεύουμε απ΄ αυτό εδώ το blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου