Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ SWAPS ΣΗΜΙΤΗ-ΣΑΜΑΡΑ


spiros-karatzaferis-nΣτην έκτακτη εκπομπή του "Εκ-κεντρικού Δελτίου", ο Σπύρος Καρατζαφέρης, θύμα της σαμαρικής χούντας απεκάλυψε τα έγγραφα που αποκαλύπτουν τις βρωμιές των λαμόγιων-πολιτικών μας.
"Μέσα στα έγγραφα υπάρχει μια δέσμη 7 swaps της Societe Generale συνόλου 2δισ και 40 εκ. ευρώ που λήγουν το 2016! Δημοσιοποιούνται τα swaps για πρώτη φορά. Ο Πρωθυπουργός έβγαλε swaps με ημερομηνία 24-10-12!!!! Αν είναι δυνατόν. Swaps ενώ καταστρέφεται η χώρα!" τόνισε ο παρουσιαστής Σ. Καρατζαφέρης.
Τα swaps του εβραίου Σημίτη (Αβούρι καλύτερα, όχι Σημίτη) μας οδήγησαν εκεί που μας οδήγησαν. Άρα ο Σαμαράς χρεώνει τη χώρα για έναν αιώνα! Στο Εκκεντρικό δελτίο ο καθηγητής Επαμεινώνδας Πανάς και ο οκονομολόγος Γ.Βάμβουκας σύμφωνα με τον προυπολογισμό του κράτους, δήλωσαν ότι η συρρίκνωση του μισθού μπορεί να φτάσει επιπλέον και στο 10-12% επιπλέον απ αυτά που έχουν κόψει τώρα.
Με άλλα λόγια, ο μισθός του δημοσίου υπαλλήλου θα φτάσει στα 500 ευρώ. Οπότε είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα θα φτάσει σε μισθούς Βουλγαρίας.
Αναφορικά με το ΑΕΠ, σχολιάσανε ότι θα φτάσει στα επίπεδα του 1975! Αλλά το σοκαριστικό ήταν αυτό που είπανε για τις συντάξεις!
Ένας σύγχρονος προδότης: Α. Σαμαράς
Οι δαπάνες για συντάξεις το 2012 ήτανε 30 δισ ευρώ και το 2016 θα μειωθούν στα 21 δισ. ευρώ.Οπότε φανταστείτε τι θα παίρνει ο συνταξιούχος το 2016!!! Ούτε 300 ευρώ!
Έγγραφο - φωτιά αποκάλυψε ο Χάρης Μπότσαρης στο Εκκεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ το οποίο αποκαλύπτει ότι ο μισθωτός και ο συνταξιούχος εξαθλιώνεται για να πληρώνονται τα swap της Morgan Stanley τα οποία λαμβάνονται σχεδόν ανα τρίμηνο φέτος αλλά και για το 2013.
Συγκεκριμένα, στις 18 Ιουλίου του 2012 η κυβέρνηση Σαμαρά υπέγραψε swaps με την Μοrgan Stanley!!! Κάθε μήνα πληρώνουμε απίστευτα ποσά...Πληρώνουμε 500άρια κάθε μήνα!!! Πόσα χρωστάμε; Σε ποιούς χρωστάμε;;; Δεν έχουν όνομα; Ο Ελληνικός λαός δηλαδή πληρώνει τις μίζες αυτών των παραγόντων!!! Αυτούς πληρώνουμε δηλαδή γιατί όλα αυτά πηγαίνουν στον κρατικό προϋπολογισμό Ο μισθωτός φορολογείται για να πληρώνονται οι μίζες και ο συνταξιούχος φορολογείται για τις προμήθειες!
Θα ληφθούν νέα μέτρα στην καλύτερη περίπτωση 28 δισ. ευρώ παρά την διαβεβαίωση του Σαμαρά ότι αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα, σύμφωνα με συγκεκριμένο πίνακα του προϋπολογισμού που οι βουλευτές καλούνται να ψηφίσουν, όπως λένε οι ειδικοί που βρίσκονται στο στούντιο του ΑΡΤ TV.
Μέσα στα έγγραφα υπάρχει μια δέσμη 7 swaps της Societe Generale συνόλου 2δισ και 40 εκ. ευρώ. που λήγουν το 2016! Δημοσιοποιούνται τα swaps για πρώτη φορά. Ο Σαμαράς που έχει καταντήσει σαχλαμαράς έβγαλε swaps με ημερομηνία 24-10-12!!!! Αν είναι δυνατόν. Swaps ενώ καταστρέφεται η χώρα!

Το τέλος του σοσιαλκεντρώου νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο Σαμαράς χρεοκόπησε. Ήρθε η ώρα ο προδότης να πεταχθεί στο κάλαθο των αχρήστων. 
* Πρόδωσε αυτόν που τον έκανε υπουργό νέο και άπειρο.
* Άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία και εισέβαλλε στην χώρα κάθε λογής ρεμάλι και ρημάζει την χώρα (όχι αποκλειστικά αλβανοί, κάθε λογής αλλοδαπός αλλά και κάτι τομάρια ελληνικά).
* Ξεγέλασε τον Ελληνικό λαό πλειστάκις.
* Καταδίκαζε τις κωλοτούμπες και έκανε χειρότερες από εκείνες του Τζέφρυ.
* Χρεώνει με τα swaps την χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια.

Η αρχή του τέλους του άρχισε. Ευχόμαστε καλά ισόβια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου