Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

H TOYΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ...


Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έχουν ήδη αποφασίσει τον διαμελισμό της Τουρκίας, αφού αυτή κρίνεται ως η συμφερότερη λύση για την περιοχή. Ο στρατηγικός πυλώνας των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ δεν έχει λόγους ύπαρξης πλέον ως... πυλώνας. Η Σοβιετική Ένωση εξέλιπε. Αμερική και Ευρώπη διαμοίρασαν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της Ευρασίας. Το Αφγανιστάν επιτάχυνε τις εξελίξεις για την δημιουργία μιας νέας Τουρκίας.
Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν πολιτικές και οικονομικές αλλαγές. Ο διαμελισμός της Τουρκίας προοιωνίζει το τέλος των πολιτικών ηγεσιών που θέλησαν να νεκραναστήσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία... Η Τουρκία μπήκε πλέον στην τροχιά της Παγκοσμιοποίησης, που πρεσβεύει την κατάτμηση των κρατών. Η νέα Τουρκία της Αγκυρας και της Κωνσταντινούπολης εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επέρχεται η ειρήνη και οι λαοί θα ηρεμήσουν. Το τέλος της ενιαίας Τουρκίας είναι εδώ. Το μόνο που απομένει είναι ο κατάλληλος χρόνος εφαρμογής του σχεδιασμού. 

Άνοιξη του 2005: Η Τουρκία διαμελίζεται οριστικά και αμετάκλητα! Θα αποτελείται από δύο ξεχωριστά κράτη. Τη Δυτική Τουρκία (Ευρωπαϊκή) και την Ανατολική (Ανατολία).
Η Ευρωπαϊκή Τουρκία γίνεται χώρα - μέλος των Ευρωπαϊκών Ενώσεων. Η Ανατολική θα παραμείνει ως έχει, επιλέγοντας και εκλέγοντας νέους πολιτικούς ηγέτες, προσηλωμένους στις παραδόσεις του Ισλάμ! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (Παγκοσμιοποίηση) πιστή στο δεύτερο άρθρο του καταστατικού της που πρεσβεύει την κατάτμηση (διαμελισμό) θεωρώντας τη χώρα αυτή προνομιούχο, εφαρμόζει το γράμμα και το πνεύμα του προαναφερόμενου άρθρου!
Τεράστιες δυνάμεις της Αμερικής και της Ευρώπης συμφώνησαν για τον διαμελισμό της Τουρκίας. Συμφώνησαν όμως και στην βραχεία πολεμική σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας προκειμένου ο διαμελισμός να έρθει σαν φυσικό επακόλουθο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου