Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ;

Σε περίπτωση που δεν ψηφιστούν τα νέα μέτρα που θα ματώσουν και θα εξευτελίσουν κι άλλο την Ελληνική κοινωνία, η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά πέφτει και οδηγούμαστε και πάλι σε τρίτη προσφυγή στις κάλπες.
Σκοπός των πολιτικάντηδων μας είναι ο εξής για τα 2 επόμενα έτη:
* Για το 2012 να μας βάλουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι.
* Για το 2013 τα δυο πόδια και τα δυο χέρια μαζί!
* Για το 2014 τα δυο πόδια, τα δυο χέρια και την μύτη μαζί!!!
Ταυτόχρονα θα πραγματοποιείται και η εκποίηση της χώρας και ο διαμελισμός της που είχε προαποφασιστεί το 1988 με το Σχέδιο Fedora!!! Εμείς πρέπει όμως να αντισταθούμε;
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος από μία δυναμική πανεθνική επανάσταση μακριά από παρωπίδες, ιδιοτέλειες και φιλοδοξίες, όλοι ανεξαιρέτως οι Έλληνες με σύνθημα "ΧΡΙΣΤΟΣ-ΕΛΛΑΔΑ" να κατακλύσουμε τους δρόμους και να ανατρέψουμε την παρούσα δεινότατη κατάσταση.
Ούτε οι εκλογές αποτελούν τρόπο αντίστασης. 
Π.χ. Το 1974, το 55% των Ελλήνων ψηφοφόρων ψήφισε Βασιλευομένη Δημοκρατία, το βράδυ των αποτελεσμάτων ανακοινώνεται στην Αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα: 52% υπέρ της Αβασίλευτης, 48% υπέρ της Βασιλευομένης και μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα: 69% υπέρ της Αβασίλευτης και 30% υπέρ της Βασιλευομένης. Αυτό το μόνο αδιάβλητο δημοψήφισμα.
Το 2000, οι Έλληνες υπερψήφισαν την Νέα Δημοκρατία. Το βράδυ των αποτελεσμάτων καλούνται στην Αμερικανική εν Αθήναις πρεσβεία οι Καραμανλής & Σημίτης. Αυτόματα σ΄ όλους τους σταθμούς διακόπτεται η ροή των αποτελεσμάτων. Στην Αμερικανική πρεσβεία ανακοινώνεται πως πρέπει ο Σημίτης για "πολλούς λόγους" να κυβερνήσει μία ακόμα τετραετία. Ο Καραμανλής το απεδέχθη. Και μας έλεγαν πως βγήκε το ΠαΣοΚ ενώ στην πραγματικότητα είχε βγει η ΝΔ!!!
Ούτε λοιπόν, οι εκλογές αποτελούν τρόπο αντίστασης.
Σ΄ αυτές όμως τις εκλογές (αν γίνουν) θα βγει ο ΣυΡιζΑ. Ήδη μας τον παρουσιάζουν τα σιωνιστο-ΜΜΕ ως "ηγέτη" & "σωτήρα". H ΝΔ δηλαδή στον δρόμο των περικοπών και του μνημονίου ενώ ο ΣυΡιζΑ μας υπόσχεται απαλλαγή απ΄ αυτά! Και πέρασαν στον Ελληνικό λαό την ιδέα πως ο Τσίπρας θα μας "σώσει" γιατί είναι αντιμνημονιακός!
Ακόμα και η Χρυσή Αυγή να βγει πρώτη, τα ξένα κέντρα εξουσίας θέλουν ΣυΡιζΑ!!!
Άλλη λύση εκτός από μία πανεθνική επανάσταση και παλινόρθωση του Βασιλέως Κωνσταντίνου ΙΓ΄ δεν υπάρχει. Αυτή είναι η λύση για την χώρα.

Αν όμως γίνουν εκλογές ψηφίζουμε Εθνικά, ψηφίζουμε Πατριωτικά, ψηφίζουμε Βασιλόφρονες, ψηφίζουμε Εθνική Ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου