Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ".


Ο Διάδοχος Παύλος Β΄
Το Ίδρυμα Άννα-Μαρία παρέσχε την αρωγή του στην ΕΟΔΑ (Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής). 
Οι Βασιλείς μας προσφέρουν στην Πατρίδα μας γιατί την αγαπούν. Η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια-πιστή στην διαφάνεια, τον έλεγχο και την ενημέρωση των πολιτών-μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: 

"Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) διοργανώνει στις 2-4/11/2012 την «Πανελλήνια Άσκηση Ομάδων Αντιμετώπισης Σεισμικών Καταστροφών».
Το Ίδρυμα Άννα-Μαρία ανταποκρινόμενο στο αίτημα της ΕΟΔΑ χορήγησε ως δωρεά, μέρος του απαραίτητου εξοπλισμού για την πραγματοποίηση της προαναφερόμενης άσκησης, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το έργο της Ομάδας.
Την πρώτη ημέρα της άσκησης συμμετείχε ο Πρίγκιπας Παύλος με την ιδιότητά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Άννα-Μαρία. Ο Πρίγκιπας Παύλος παρακολούθησε την λειτουργία των διασωστικών ομάδων που επιχειρούσαν στο πεδίο της άσκησης, ενημερώθηκε για το έργο τους και δήλωσε ενθουσιασμένος από την οργάνωσή τους τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα του εθελοντισμού, ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε."
Από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Βασιλικής Οικογενείας.

Η Βασιλεία είναι θεσμός που προσφέρει και μάλιστα στην Ελλάδα έχει προσφέρει πολλά με αποκορύφωμα: ο τριπλασιασμός των εδαφών της! Η Ελληνική Βασιλική Οικογένεια λοιδορείται. Ένας Βασιλιάς δεν έχει το δικαίωμα του λόγου και του αντιλόγου κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του. Αυτοί όμως που χειρίζονται τον λόγο (οι πολιτικοί) και παραπλανούν τον κόσμο με την ξύλινη γλώσσα, τα μεγάλα λόγια και τα ρουσφέτια τους, μπορούν άνετα να χειραγωγήσουν τον λαό και να πέσει θύμα των πολιτικών εξαπατήσεων. "Εκεί πόνταρε" ο γέρος Γεώργιος Παπανδρέου. Έτσι είπε ξενδιάντροπα στον Βασιλέα μας  Κωνσταντίνο (Αρχές Απριλίου 1967) σε τηλεφωνική τους συνομιλία, όταν ενώ ο ίδιος πρότεινε το πρωί οικουμενική κυβέρνηση, το μεσημέρι άλλαξε τα λόγια του.
Έτσι και ο Ελληνικός λαός πέσαμε θύμα της πολιτικάντικης προπαγάνδας που θέλει μία "αγέλη ηλιθίων" που είμαστε καλοί όταν τους υπερψηφίζουμε. 

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΣΩΣΤΗ & ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου