Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

"38 ολόκληρα χρόνια, 300 άτομα δεν μπορούν να τα "βρούνε" και να πάρουνε μία σωστή απόφαση υπέρ του Ελληνικού Έθνους... Ορισμένοι το βλέπουν αυτό και τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και ικανοποίηση, γιατί θέλουν να βλέπουν τους Έλληνες μέσα στη διχόνοια.... Μας ετοιμάζουν για εμφύλιο σε περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ... ώστε πάλι να έχουν αυτοί το πάνω χέρι σαν "εγγυήτριες" δυνάμεις".... Πατριώτες, κρατήστε ψηλά το Εθνικό σας φρόνιμα και διαδώστε ότι η Μόνη Ελπίδα για να αναγεννηθεί το Ελληνικό Έθνος είναι η Βασιλευομένη Δημοκρατία!! Ήρθε η ώρα να ληφθούν γενναίες αποφάσεις και να ειπωθούν και πάλι τα γενναία ΌΧΙ σε αυτούς που λιγουρεύονται τον πλούτο της πατρίδας μας!! Ζήτω το Έθνος!! Ζήτω το Στέμμα!!!!
167 βουλευτές είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ για τον προϋπολογισμό, αλλά και οι υπόλοιποι 128 που είπαν ΌΧΙ ΣΕ ΟΛΑ και 4 παρόντες, το είπαν για να το πούνε.... το "σάπιο" πολίτευμα της Προεδρευομένης Δημοκρατίας βυθίζει και άλλο την πατρίδα μας στο χάος και την αβεβαιότητα.... 
Έχουμε 3 κόμματα τα οποία μας οδηγούν προς το αδιέξοδο και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης το μόνο που ξέρουν να κάνουν, είναι να λένε ΌΧΙ ΣΕ ΟΛΑ, χωρίς να προτείνουν λύσεις και χωρίς να έχουν πρόγραμμα...αυτή είναι η ξεφτίλα της Προεδρευόμενης Δημοκρατίας...ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΈΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!!!"

Το μήνυμα του Στέφανου Κούκλαρη, υπευθύνου Εθνικής Ελπίδας στην Κομοτηνή. Περισσότερες πληροφορίες στο blog "Εθνική Ελπίδα κόμμα Βασιλοφρόνων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου