Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΣΜΟ!

Η ανακοίνωση του παρόντος blog είναι η εξής:
"Η Βασίλισσα Φρειδερίκη υπήρξε μία θαρραλέα με πυγμή προσωπικότητα, μία μεγάλη Ελληνίδα. Ο κατακίτρινος αβάσιμος τύπος υιοθετεί δημοσιεύματα και φανταστικές ιστορίες που πουλάνε! Για την αείμνηστη "μάνα του λαού" έχουν γραφεί τα χίλια δυο. Ότι άνηκε στην χιτλερική νεολαία, ότι έκανε παιδομάζωμα, ότι ετοίμαζε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ότι έβριζε τα Θεία, ότι μισούσε την Ελλάδα και τους Έλληνες παθιασμένα, ότι κατηύθυνε τον γιο της, ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τον Σοφοκλή Βενιζέλο, τον Κων/νο Καραμανλή και τώρα με τον πρώην αρχηγό της CIA Άλεν Ντάλες!!! Αυτά ανήκουν στον χώρο της εξωπραγματικής πέρα από κάθε όριο φαντασίας και της προσκόμισης οικονομικών οφελών. Ανήκουν στον χώρο της παραφροσύνης. Στον χώρο των Σχιζοφρενών!!!
Η Βασίλισσα Φρειδερίκη υπήρξε μία ευσεβής χριστιανή με έντονη φιλοπατρία και αλτρουιστική προσφορά. Ας δουν τα έργα της οι ανάξιοι μας πολιτικοί, οι μαρξιστές της δεκάρας, και οι φανατικοί πολέμιοι του βασιλικού θεσμού που ικανοποιούν μόνο και μόνο τις βλέψεις των σιωνιστών. Ας ανοίξουν όλοι ένα βιβλίο Ιστορίας. Όχι συμβατικής Ιστορίας αλλά Ιστορίας που τεκμαίρεται, που βασίζεται σε στοιχεία και αποδείξεις!
Δυστυχώς, η έγκυρη εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη "Εκ-κεντρικό Δελτίο" υιοθέτησε την χθεσινή είδηση. Αμαυρώνεται η μνήμη μίας μεγάλης Ελληνίδας που έσωσε χιλιάδες παιδιά από το παιδομάζωμα των σλαβοκίνητων κομμουνιστών. Αν θέλει ο Στιβ Κίντσερ να πουλήσει το νέο βιβλίο για να ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πιστέψουμε τις αρλουμπολογίες και τις φαντασίες του κάθε "ανόητου". Η ιστορία έχει κρίνει την Βασίλισσα Φρειδερίκη με τις λέξεις: θαρραλέα και δυναμική προσωπικότητα, ευσεβής χριστιανή, ευτυχισμένη και άξια σύζυγος και σωστή μητέρα, μεγάλη Ελληνίδα!
Τις πορνολογίες και τις πορνοθεωρίες τους να καταλογίσουν στην Μιμή Λιάνη, στην Βίκυ Σταμάτη και σ΄ όλες αυτές τις παλλακίδες που ρήμαξαν τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου με τις βίλες και τις κουρτίνες τους!!! Ας αφήσουν πια την Φρειδερίκη να αναπαυθεί ήσυχα!!! Η Ιστορία δεν σβήνεται, απλώς αποκρύπτεται".

Εκ της Συντακτικής Επιτροπής του blog "Δημοκρατικό Εθνικό Ρεύμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου